MENIU CAUTĂ

VIDEO/ Horror pentru Bancu! Mijlocașul de la CSU Craiova, transportat la spital

Distribuie

UPDATE 22.36 / Surse din cadrul clubului CSU raiova au dezvăluit pentru fanatik.ro că Nicușor Bancu este în acest moment transportat de urgență la București, unde va fi operat în cel mai scurt timp posibil.

În minutul 97 al partidei CSU Craiova – Viitorul (2-1, după prelungiri), din optimile de finală ale Cupei României, mijlocașul gazdelor, Nicușor Bancu, a suferit o accidentare extrem de gravă. Jucătorul de 21 de ani a suferit o fractură și va absenta luni bune.

Alin Șeroni a intrat cu talpa direct pe tibia lui Bancu, care a fost prins cu piciorul în pământ. Jucătorului oltean i s-a imobilizat piciorul și a fost transportat de urgență la spital. CSU Craiova nu a putut să-l înlocuiască și a încheiat partida în 10 jucători.

”Centralul” Florin Miron i-a acordat doar cartonaș galben lui Șeroni, care a fost eliminat, deoarece mai avea unul. Șeroni a fost al doilea jucător eliminat al oaspeților, după Puțanu.

 

Citește mai multe despre nicușor bancu, asesoft, csu craiova, Cupa Romaniei, eşec, EuroCup și FC Viitorul Constanta pe Libertatea.

Comentarii