Mergi direct la conținut »
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Acum un an, Cepelova a bătut-o pe Serena. Familia i-a construit special un club de tenis. ”Îmi plac Hingis și Nadal! Sunt o luptătoare”

Acum un an, Cepelova a bătut-o pe Serena. Familia i-a construit special un club de tenis. ”Îmi plac Hingis și Nadal! Sunt o luptătoare”

Jana Cepelova (locul 106 ATP), o slovacă de 22 de ani, 1.68 metri și 60kg, e adversara Simonei Halep în runda inaugurală de la Wimbledon. Numele ei a devenit cunoscut anul trecut, când a depășit-o la Charleston pe Serena Williams, numărul 1 mondial! Atunci a prins prima sa finală, cedată în fața Vicăi Azarenka.
Halep și Cepelova s-au întâlnit o singură dată, la US Open 2014, românca impunându-se clar (6-2, 6-1).
”Am început să joc tenis la patru ani. ”Jarmila și Peter, părinții mei, sunt foarte importanți în cariera mea. Pentru mine și pentru Roman au construit un club de tenis, „Tenis Komplex”, în orașul nostru natal, la Kosice. Din păcate, Roman, care are 26 de ani, s-a lăsat și acum e antrenor la clubul nostru”Martin Zathurecky de doi ani și jumătate.

„>Dar nu sunt doar o jucătoare defensivă. Când vreau, pot fi și agresivă”.

”Primul meu idol a fost Martina Hingis. Bojana Jovanovski, în Fed Cup.
Grindeanu a împărțit funcții pentru fetele a doi senatori PNL și PSD. Mediile pe care le-au obținut, după proba scrisă și interviu
Recomandări

Grindeanu a împărțit funcții pentru fetele a doi senatori PNL și PSD. Mediile pe care le-au obținut, după proba scrisă și interviu

„>Am jucat patru ore și am câștigat 11-9, în al treilea set”.

„> 20: ”Ar fi perfect un traseul lung la Wimbledon.

„>ilmul meu preferat este Marea mahmureală, solistul preferat este Bruno Mars”.

„>

Turnee ITF câștigate la simplu
Stuttgart 2011, Germania 10 000 USD
Praga 2011 Cehia 25 000 USD

„>În 2010, împreună cu Chantal Skamlova, a câștigat proba de dublu de la Australian Open.

„>În 2010, a luat medalia de bronz la Jocurile Olimpice pentru tineret.

Close
Închide
  Close