Mergi direct la conținut »
Acuzații incredibile la adresa lui Adrian Mutu: ”A sechestrat un băiat, l-a lovit cu ciocanul și l-a scufundat în piscină. A vrut să-l dea la câini și să-l arunce la tomberon”. Detalii despre Sandra, actuala iubită: ”A fost clienta lui”. Alte nenorociri cu ”Brili” / FOTO
Sport Libertatea > Sport > Acuzații incredibile la adresa lui Adrian Mutu: ”A sechestrat un băiat, l-a lovit cu ciocanul și l-a scufundat în piscină. A vrut să-l dea la câini și să-l arunce la tomberon”. Detalii despre Sandra, actuala iubită: ”A fost clienta lui”. Alte nenorociri cu ”Brili” / FOTO

Acuzații incredibile la adresa lui Adrian Mutu: ”A sechestrat un băiat, l-a lovit cu ciocanul și l-a scufundat în piscină. A vrut să-l dea la câini și să-l arunce la tomberon”. Detalii despre Sandra, actuala iubită: ”A fost clienta lui”. Alte nenorociri cu ”Brili” / FOTO

Adrian Marțian, fostul partener de afaceri al lui Adrian Mutu (36 de ani, Pune City/ India) și fost patron al divizionarei secunde UTA Arad (actualmente desființată), a povestit la emisiunea ”Agentul VIP”, de la Antena Star că fotbalistul s-ar fi comportat ca în filmele mafiote, în 2012, pe când juca la Cesena, în Italia, cu un conațional care se afla la el în vizită.

Marțian, care l-a acuzat, la un moment dat pe Mutu că a vrut să-l asasineze (DETALII, AICI), a făcut noi dezvăluiri şocante din viaţa „Briliantului”.

mutu
„Într-o zi, m-am pomenit în curte la mine cu Adi, care avea în portbagaj un băiat legat de mâini şi de picioare, cu scoci pe gură. Am rămas şocat! Îl vizitase un amic din Bucureşti, care venise şi cu prietena. Şoferul celor doi era un copil din Bistrița. Au băut oamenii cât au băut, iar la un moment dat lui Mutu i s-a părut că puştiul a făcut un gest nepotrivit către prietenul său. L-a luat imediat la picioare, l-a lovit cu ciocanul, l-a târât la piscină, unde l-a băgat cu capul în apă. Cum mai văzuse el pe la alţii sau prin filme! Mafiot! Vă spun lucruri concrete, nu bazaconii”, a spus Marțian, citat de gsp.ro.

Ar fi violat-o pe prietena tânărului!

„Mutu i-a luat şi fata tipului ăla, a dus-o în casă şi şi-a făcut treaba. Incredibil e că toate astea s-au petrecut de faţă cu mama lui. E cea mai periculoasă femeie. Mutu e pistol cu apă pe lângă ea. Îl încurajează în chestiile astea! Fata cu care s-a distrat ce să mai facă?! Pe urmă i-a fost probabil frică să zică ceva, la fel ca şi băiatului sechestrat”.

Acesta este contractul pentru care Sorina Pintea a fost prinsă în flagrant! E încheiat când ea era deja ministru al sănătății
Recomandări

Acesta este contractul pentru care Sorina Pintea a fost prinsă în flagrant! E încheiat când ea era deja ministru al sănătății

 

”Dar pe copil îl găsesc şi-l aduc să povestească personal ce a păţit! Săracu’, i-a spart telefoanele, i-a luat maşina, un Fiat parcă. Când a venit la mine cu copilul în portbagaj, a avut şansă că nu l-au oprit carabinierii pe drum. Dacă-l găseau, lua 20 de ani de puşcărie! Începuse să-mi zică şi mie să-l dăm la cini, să-l punem într-un tomberon. A trebuit să intervin să-l trezesc, să-l elibereze pe băiat și să-l lase în pace!”.

Actuala iubită, Sandra, ”a fost clienta lui”

Marţian a explicat că Sandra Baghici, fosta logodnică a fotbalistului Laszlo Sepsi, viitoarea soţie a lui Mutu, după ce l-a despărțit de Consuelo, ar fi avut în trecut altfel de relaţii cu jucătorul: „Au fost mai multe ocazii în care eu personal i-am înmânat bani fetei cînd se întâlnea cu Mutu. Îmi zicea el: «Frate, dă-i şi tu ăsteia să nu vorbească, să nu ştie lumea!». Începutul a fost în perioada în care era cu cocaina, nu se mai lega nimic cu Alexandra. Iar acum se căsătoreşte cu ea! Banii ăia nu i-am mai văzut niciodată înapoi. Numai cu necazuri m-am ales după urma lui!”.

Pe urmele inginerei exotice din Târgu Jiu. Povestea fabuloasă a Lazarei Popescu, cubaneza – lider al minerilor din Oltenia
Recomandări

Pe urmele inginerei exotice din Târgu Jiu. Povestea fabuloasă a Lazarei Popescu, cubaneza – lider al minerilor din Oltenia

 

sandra_bahici 258004_230680720291101_100000475253894_988260_2876851_o sandra bachici 00

Mutu nu a putut fi contactat pentru a reacționat. Aflat în Turcia, în cantonament cu indienii de la Pune City, în ultimele zile Mutu a fost foarte activ pe rețelele de socializare, postând numeroase imagini cu el și iubita lui Sandra, cu care se va căsători.

safe_image.php safe_image1.php safe_image2.php
”IEȘIRILE” LUI MUTU

August 2006. Episodul Constanţa. Înaintea meciului România – Bulgaria 2-2, din preliminariile CE 2008, Adi Mutu a bătut cu ranga un chelner, Gigi Grosu (foto), din Constanţa. Mutu a intrat în conflict cu chelnerul şi l-a chemat în camera de hotel să-i dea un tricou. A urmat bătaia.

IMG_9026
– Aprilie 2010.
Episodul Firenze. A bătut doi indivizi într-o parcare din faţa unui restaurant din Firenze. Totul s-a întâmăplat la ora 2 noaptea. Mutu a susţinut că cei doi i-au făcut avansuri soţiei sale.

– Octombrie 2010. Episodul Rakaj. La ora cinci dimineaţa, Mutu a bătut un ospătar într-un local din Firenze până l-a băgat în spital. Totul s-a pentrecut pentru că ospătarul Berat Rakaj i-a cerut românului să-şi plătească nota.

„Eu cred că suntem un popor de infractori”. Ce declara Sorina Pintea despre corupție, în mai 2019
Recomandări

„Eu cred că suntem un popor de infractori”. Ce declara Sorina Pintea despre corupție, în mai 2019

 

cameriere

Marțian și Mutu se ceartă pentru fabrica de biodiesel de la Oradea, cotată la 9 milioane de euro. Conflictul a ajuns în instanță. Marțian, fostul patron de la UTA, a solicitat anularea contractelor de vânzare-cumpărare, cerând restituirea instalației aflate în posesia familiei Mutu.

DETALII AICI și AICI

martian

”Briliantul” este acuzat de grup infracțional, abuz de încredere și gestiune frauduloasă.

Marțian a făcut acuzații grave despre modalitatea în care Mutu și mama sa, Rodica, au obținut fabrica de biodiesel.

“Trebuia să încaseze o sumă de bani şi a vândut de trei ori aceeaşi jumătate de fabrică, pe care au semnat împreună cu Adrian Mutu. Unul semna şi unul cumpăra. Mama lui Mutu a semnat acte în fals ca să obţină aviz pentru această fabrică, fără să aibă acordul meu sau al fostei soţii”, declara Marțian, la Antena Stars, în iulie 2014.

În perioada în care era patron la UTA, Marțian a vrut să-l transfere pe Mutu, dar tranzacția nu s-a mai realizat. Omul de afaceri a dezvăluit episoade șocante din activitatea sportivă a jucătorului, în perioada în care acesta evolua la Ajaccio.

“Bea ca un porc şi fuma ca un nesimţit pachete întregi de ţigări. Nu se prezenta la antrenamente, făcea numai ce vroia el. Iar astea nu vă povestesc din auzite, ci trăite de mine personal, fiindcă stăteam zile şi nopţi întregi împreună.

Despre el apăreau mereu informaţii că a fost în nu ştiu ce bar, că a mers cu femei prin cluburi pe la Paris, iar fotbaliştii erau revoltaţi. Ei se pregătesc şi transpiră, iar Mutu se distra. Asta era realitatea! A şi vrut să-l bată unul dintre jucătorii de culoare, Zubar. L-a luat de gât la un antrenament, unde făcea numai figuri!

Când Ravanelli îi punea la muncă şi crea presiune, lui Mutu nu prea-i plăcea! Un vagabond! Nu-l interesau decât nopţile pierdute şi băutura. Să vă mai zic una: golanul ăsta de Mutu îşi chema numai prostituate prin camere în Italia şi mă punea pe mine să i le plătesc”, declara Marțian, pentru Gazeta Sporturilor, într-un interviu realizat tot în luna iulie a anului trecut.

 

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close