Mergi direct la conținut »
Sport Libertatea > Sport > Adrian Mutu și-a înșelat din nou iubita! Vezi cu cine / GALERIE FOTO

Adrian Mutu și-a înșelat din nou iubita! Vezi cu cine / GALERIE FOTO

[gallery ids="1364476,1364477,1364478"]

Piteșteanul Adrian Mutu (36 de ani) continuă să mențină viu interesul în jurul lui, deși nu mai joacă fotbal de câteva luni.

Mutu a promis că se va întoarce în această vară în fotbal, cel mai posibil în India, iar până atunci face de toate: a apărut într-un videoclip de manele și își plimbă peste tot iubita cea tânără. Asta după ce s-a despărțit și de cea de-a doua soție, frumoasa Consuelo.

Mutu are o relație de câteva săptămâni cu Sandra Bachici. Dar sunt și momente în care Sandra nu îi este întotdeauna alături. Recent, Mutu și-a postat pe Instagram o fotografie în care apare dormind lângă un câine. Fost dinamovist, deci fost ”câine”, Adi împarte cu Sandra pasiunea pentru animale, așa cum lesne se poate observa din imaginile de mai jos.

Sandra își face vilă în Timișoara

Sandra Bachici, fosta iubită a lui Laszlo Sepsi, are unde să adăpostească patrupedele. Fata își face vilă într-o zona de fițe din Timișoara, orașul ei natal. Bruneta și-a cumparat un teren pe care intenționează să-și ridice casa cu etaj.

Sandra Bachici a cumparat terenul pentru casă și pentru curte, însă nu s-a apucat de construit. Bruneta își va ridica vila la periferia orașului Timișoara, într-o zonă de “bogatași” cu case care mai de care mai impunătoare.

“Sandra si-a luat teren pentru casa. E pe numele ei. Înca nu s-a apucat de construit. Pe strada pe care își va face casa s-a turnat asfalt recent, s-au schimbat bordurile și este plin de muncitori”, sustin surse din preajma brunetei, pentru oradetimis.ro.

MUTU CAINECAINE 3

 

Close
Închide
  Close