Mergi direct la conținut »
Alexandra Dulgheru a pătruns pe tabloul principal la turneul ITF de la Cagnes-Sur-Mer (Franța)
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Alexandra Dulgheru a pătruns pe tabloul principal la turneul ITF de la Cagnes-Sur-Mer (Franța)

Alexandra Dulgheru a pătruns pe tabloul principal la turneul ITF de la Cagnes-Sur-Mer (Franța)

Alexandra Dulgheru a pătruns pe tabloul principal la turneul ITF de la Cagnes-Sur-Mer (Franța). Premiile totale puse la bătaie însumează 100.000$.

De Daniel Conțescu,

Cap de serie numărul 3 în calificări la competiția organizată de francezi pe zgură, Alexandra Dulgheru (28 ani, 170 WTA) a trecut azi, de australianca Jessica Moore (27 ani, 594 WTA), scor 0-6, 6-4, 6-2. 

”Piți” a produs un singur as, dar a și comis 5 ”duble” greșeli la serviciu, timp de două ore și 12 minute, cât a durat confruntarea.

A fost al treilea tur al calificărilor (și ultimul). Înainte de Moore, Dulgheru a scos din concurs alte două jucătoare din Franța, pe Priscilla Heise (27 ani, 407 WTA), scor 7-5, 6-3, și pe Harmony Tan (20 ani, 362 WTA), scor 2-6, 6-2, 6-0.

Raluca Olaru, favorită 1 la dublu

La turneul din Franța joacă și o altă româncă, Raluca Olaru (29 ani, 42 WTA la dublu), specialistă a probei de dublu, care face pereche cu olandeza Bibiane Schoofs. Cele două sunt favorite 1.

Olaru vine de la Rabat (Maroc), unde a cucerit titlul la dublu, alături de rusoaica Ana Blinkova, care acum participă și în proba de simplu, dar și la dublu, unde face cuplu cu Oksana Kalashnikova (Georgia).

 

Close
Închide
  Close