Mergi direct la conținut »
Alexandra Dulgheru, eliminată în sferturile de finală la Santa Margherita Di Pula. A abandonat, după ce n-a câștigat niciun game!
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Alexandra Dulgheru, eliminată în sferturile de finală la Santa Margherita Di Pula. A abandonat, după ce n-a câștigat niciun game!

Alexandra Dulgheru, eliminată în sferturile de finală la Santa Margherita Di Pula. A abandonat, după ce n-a câștigat niciun game!

Alexandra Dulgheru, eliminată în sferturile de finală la Santa Margherita Di Pula. A abandonat, după ce n-a câștigat niciun game! Turneul este de categorie inferioară, cu premii totale de 25.000$.

De Daniel Conțescu,

Beneficiară de wild card, Federica Di Sarra a măturat terenul de zgură cu ”Dulgherița”, favorita 4 a turneului din localitatea italiană, scor 6-0, 3-0. Primul set a durat doar 30 de minute. Românca a părut accidentată încă de la începutul jocului, însă n-a dorit să abandoneze până n-a jucat câteva game-uri și în setul doi. Partida a durat 49 de minute. 

Alexandra Dulgheru a revenit de curând în cuircuit, după o lungă inactivitate, iar actualele probleme îi dau peste cap tot sezonul de zgură, suprafața ei preferată.

Di Sarra are 27 de ani și ocupă locul 481 WTA. Practic, nu există în tenisul mare. 77.003$ a adunat, în toată cariera, sportiva peninsulară, dintre care  numai 956$ în 2018. La 28 de ani, Dulgheru este 169 WTA. Iar din tenis a făcut deja o mică avere 2.048.302$, dintre care 26,782$ în acest an.

Close
Închide
  Close