Mergi direct la conținut »
Alexandra Dulgheru și-a povestit drama, pe site-ul oficial al Roland Garros-ului
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Alexandra Dulgheru și-a povestit drama, pe site-ul oficial al Roland Garros-ului

Alexandra Dulgheru și-a povestit drama, pe site-ul oficial al Roland Garros-ului

Alexandra Dulgheru și-a povestit drama, pe site-ul oficial al Roland Garros-ului. Calificată la mare luptă pe tabloul principal cu scorul 6-1, 5-7, 7-6 (7), în meciul din turul trei cu germanca Tamara Korpatsch, în care a revenit de la 2-5 în setul decisiv și a salvat o minge de meci în tie-break, în uralele galeriei pe care a adus-o din țară, Dulgheru (28 ani, 160 WTA) și-a deschis sufletul.

De Daniel Conțescu,

”Este prima dată când trec de calificări, la un turneu de Mare Șlem”, spune ”Piți”. ”Crede-mă, este mai ușor să joci pe tabloul principal decât în calificări. Toată lumea este disperată să ajungă pe tablou și nu ai zile libere, între meciuri. Pentru mine, este ireal că m-am calificat”, a concluzionat sportiva noastră, care revine o lungă absență pe tabloul principal, la un mare turneu major, mai exact, după Wimbledon 2015.

”Am suferit trei operații” 

Dulgheru le-a spus organizatorilor: ”Am suferit trei operații plus alte trei accidentări care m-au tras înapoi. Știam că nu pot face nimic, dar știam că nivelul jocului meu este suficient de bun pentru a fi pe tabloul principal. Nu este deloc distractiv pentru un sportiv să fie oprit. Nu pot recupera anii pierduți, dar știi ceva? Trebuie să mă bucur de moment!”. AICI, materialul dedicat româncei, pe site-ul oficial al competiției.

Conform programării organziatoilor, Alexandra Dulgheru este prima sportivă de la noi care intră în competiție, mâine, în prima zi de la Roland Garros.

Româncă o va înfrunta, în ultimul meci de pe terenul 9, pe Christina McHale (SUA, 26 ani, 85 WTA). Înainte, se vor disputa jocurile Petra Martic (Croația) – Yafan Wang (China), Martin Klizan (Slovacia) – Laslo Djere (Serbia) și Guido Andreozzi (Argentina) – Taylor Fritz (SUA). Primul joc va începe la ora 12.00.

AICI, ordinea jocurilor din prima zi, 27 mai 2018.

Citește și:

Tenis. Interviu neconvențional cu Alexandra Dulgheru: ”În fundul meu s-au băgat 2.000.000 de euro!”. Ce spune de despre relațiile din circuitul feminin / GALERIE FOTO

Close
Închide
  Close