Mergi direct la conținut »
Alt stadion nou răsare în România. Investiția de 1 milion de euro pentru o echipă mică. Ce cruntă ironie: facem arene moderne când nu mai avem echipe! Galerie foto
3imagini
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Alt stadion nou răsare în România. Investiția de 1 milion de euro pentru o echipă mică. Ce cruntă ironie: facem arene moderne când nu mai avem echipe!

Alt stadion nou răsare în România. Investiția de 1 milion de euro pentru o echipă mică. Ce cruntă ironie: facem arene moderne când nu mai avem echipe!

Fotbalul nostru s-a „dragat” de tot de echipe de tradiție, ajungând să aibă o campioană, pe Viitorul, născută în 2009, și o deținătoare a Cupei, pe FC Voluntari, cu doi ani mai tânără. În tot acest timp, numele importante se zbat în mocirla ligilor inferioare, împinse de la spate de dragostea nemărginită a fanilor.

În acest peisaj apocaliptic, stadioanele noi apar precum ciupercile după ploaie. Nu mai avem echipe, dar se fac investiții de milioane de euro în stadioane moderne. După Alexandria și Turnu Măgurele, unde se fac arene noi, deși n-au echipe nici măcar în Liga 2, un alt orășel uitat de lume, dar nu în câmpie, ci la poalele munților, se va lăuda cu o arenă nouă, care costă 1 milion de euro.

Alt stadion nou răsare în România. Au desființat echipa când au demarat construcția!

La Nehoiu, în nordul județului Buzău este aproape de finalizare noul stadion, care a costat 1 milion de euro. Noua arenă va avea nocturnă, suprafață de joc sintetică, va exista și un hotel nou pentru sportivi.

Singura problemă e că vechea echipă Carpați Nehoiu, a cărei performanță de căpătâi rămân câteva sezoane petrecute în Divizia C în anii 80 și 90, a fost desființată în urmă cu doi ani, când s-a demarat proiectul.

Pe noul stadion va juca noua echipă Carpați Nehoiu, care se va reînființa în aceată vară și va fi înscrisă în Liga 6! Ca orice șantier „care se respectă” din România, și aici sunt întârzieri, a anunțat site-ul buzaul-sportiv.ro!

CITEȘTE ȘI: 

EXCLUSIV/ Nunta anului în lumea manelelor! Sorinel Copilul de Aur se face bărbat de casă

Close
Închide
  Close