Mergi direct la conținut »
Amicalul dintre FC Brașov și Ordabasy, întrerupt pentru un motiv incredibil!
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Amicalul dintre FC Brașov și Ordabasy, întrerupt pentru un motiv incredibil!

Amicalul dintre FC Brașov și Ordabasy, întrerupt pentru un motiv incredibil!

FC Brașov a disputat o partidă amicală în compania echipei Ordabasy Shimkent, locul 5 în campionatul Kazahstanului. Cele două echipe și-au reproșat reciproc lipsa de fair-play, iar amicalul s-a întrerupt în minutul 33, la scorul de 1-0 pentru kazahi.

Site-ul oficial al kazahilor a scris că jucătorii și oficialii ”stegarilor” au avut un comportament dur, acesta fiind motivul pentru care nu au mai vrut să continue partida.

Pe pagina oficială de Facebook a brașovenilor, aceștia au invocat jocul dur al adversarului și o greșeală de arbitraj la golul kazahilor.

„FC Braşov nu a avut parte de un ultim test în condiţii normale, pentru încheierea cantonamentului din Antalya. Meciul cu FC Ordabasy Shymkent (L1, Kazahkstan) a fost suspendat în minutul 33, la scorul de 1-0 pentru adversarii noştri, gol marcat din offside şi în urma unui henţ evident. Echipa din Shymkent a practicat un joc mult peste limita regulamentului, comportament îngăduit cu seninătate de arbitrul partidei”, notează pagina oficială de Facebook a celor de la FC Brașov.

Constantin Zotta, directorul general al brașovenilor, a comentat și el problemele de la acest amical.

„Atitudinea adversarului a fost una vădit nesportivă. În minutul 15, Moraru a fost lovit cu cotul în figură, pe Bencun l-au călcat intenţionat prin minutul 25, iar la golul lor, validat eronat, a fost şi henţ şi poziţie de offside. Totul a culminat cu lovirea fără minge a lui Leko şi a urmat o încăierare generală. Am decis suspendarea meciului pentru că, după jocul adversarilor, riscam să plecăm cu mulţi accidentaţi”, a declarat Zotta.

 

Close
Închide
  Close