MENIU CAUTĂ
16 Aug. 2018 09:33

Anamaria Prodan, în cea mai sumară ținută. Super sexy în pat

Distribuie

Anamaria Prodan a înfierbântat din nou atmosfera pe rețelele de socializare, acolo unde s-a afișat în desuuri, în pat.

Impresara Anamaria Prodan este mai sexy ca niciodată. Vedeta le-a făcut o surpriză de proporții celor care îi urmăresc activitatea pe internet. Anamaria Prodan s-a pozat în ipostaze incendiare: în desuuri de culoare roșie, în pat.


Impresara arată senzațional, iar imaginile cu ea în pat, îmbrăcată sumar, au stârnit vii reacții din partea celor care o urmăresc pe rețelele de socializare.


„Ferice Laur”, „Ești foarte sexy”, „Superbă. femeia în roșu are focul în ea”, „Ești demențială”, „Mă distrugi”, „Tu ai vrea să întinerești”, „Nu încearcă să fie sexy, chiar este. este o femeie în adevăratul sens al cuvântului”, „Super femeie, super poză”, „Ești superbă. Uite așa își bagă unii unghia în gât de ciudă și invidie”, au reacționat internauții.

 

Anamaria Prodan este cunoscută în lumea showbiz-ului românesc ca impresară, vedetă TV și prezentatoare. Anamaria Prodan este moderatoarea show-ului Gospodar fără pereche, de la Pro TV. În viața personală, Anamaria Prodan este căsătorită cu antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf, împreună cu care are un băiat. Ambii au mai fost căsătoritți și au copii din mariajele anterioare.


Citește și: FOTO/ Ce nu s-a văzut la parada de Ziua Marinei. Zeul Neptun n-a mai ajuns pe uscat!


 

Citește mai multe despre pat pe Libertatea.

Comentarii