Mergi direct la conținut »
Andrei i-a dat primii fiori ai dragostei Simonei Halep. Cum arată cel care i-a furat inima sportivei
Sport Libertatea > Sport

Andrei i-a dat primii fiori ai dragostei Simonei Halep. Cum arată cel care i-a furat inima sportivei

Simona Halep a simțit ptimii fiori ai dragostei în adolescență, când avea doar 18 ani. Cel cu care s-a spus că ar fi avut o idilă este un tânăr pe nume Andrei Mlendea. Jucătoarea de tenis Simona Halep, care a ajuns pe perfuzii la spital după finala pe care a jucat-o la Australian Open, ar fi avut o idilă, pe vremea când avea numai 18 ani.

De Dana Aramă,

Cel care i-a furat inimia Simonei Halep, care a fost amendată la turneul de la Melbourne, a fost un tânăr pe nume Andtrei Mlendea.

Andrei Mlendea a fost și el tenisman, iar ulterior a ajuns să se ocupe de pregătirea sportivilor.

Povestea de iubire dintre Simona Halep și Andrei Mlendea a durat, însă, numai câteva luni. În 2012, au reluat din nou relația, colaborând și pe plan profesional, însă s-a separat defintitiv în anul 2013.

Andrei Mlendea a fost alături de Simona Halep la cele mai mari rezultate din cariera ei de până acum. Relaţia dintre Andrei şi Simona Halep a luat sfârşit chiar înainte de turneul de la Indian Wells (3-10 martie 2013), când a fost anunţat de familia sportivei că nu mai vor să continue colaborarea şi că noul antrenor va fi Adrian Marcu.

De altfel, primul antrenor al Simonei Halep, Ioan Stan, vorbea, într-un interviu despre relația dintre sportivă și antrenorul pe care l-a avut înaintea lui Adrian Marcu, nimeni altul decât Andrei Mlendea.

„Ştiu că a avut o relaţie cu un antrenor tânăr care a antrenat-o înaintea lui Marcu (n.r. – Adrian Marcu). Nu-mi amintesc cum îl cheamă, dar tatăl ei l-a concediat când a simţit că e ceva între ei. Nu i-a convenit că Simona avea o relaţie cu antrenorul”, spunea Ioan Stan.


Citește și: VIDEO/Poveste de viață. Cristian Dumitrescu a ajuns la vârf, dar s-a întors la rădăcini: din laboratorul secret al IBM, la ograda cu găini!


 

Close
Închide
  Close