MENIU CAUTĂ

Antrenorul de tenis de masă Aurel Ovanez a făcut infarct și a murit în timp ce urmărea semifinala Halep – Pliskova!

Distribuie

Antrenorul de tenis de masă Aurel Ovanez a făcut infarct și a murit în timp ce urmărea semifinala Halep - Pliskova! Cunoscutul antrenor Aurel Ovanez, care a pregătit, printre altele naționala feminină, având-o ca elevă pe Otilia Bădescu, a murit joi, la vârsta de 64 de ani, în timp ce urmărea semifinala de la Roland Garros dintre Simona Halep și Karolina Pliskova!

Decesul s-a produs subit! Soția lui a crezut că a adormit pe canapea!

Component al echipelor naționale de juniori și seniori, Aurel Ovanez, născut în ianuarie 1953, a deținut titlul de campion național și balcanic.

Aurel Ovanez

Aurel Ovanez

Antrenorul de tenis de masă Aurel Ovanez a făcut infarct și a murit: a jucat la Progresul

Și-a început cariera sportivă la clubul Progresul București, acolo unde a activat în cea mai mare parte a perioadei de sportiv.

Spre sfârșitul carierei de sportiv profesionist acesta a jucat pentru echipa Stirom București, unde și-a și încheiat activitatea de sportiv, devenind antrenor la acest club.

Aurel Ovanez a fost, de asemenea, antrenor al echipei naționale de senioare a României. Relu, cum îi spuneau prietenii, era căsătorit și avea doi copii. În timpul partidelor de pescuit îi plăcea să asculte melodia ”I don’t want to know”, interpretată de Vaya Con Dios.

Ultima partidă de pescuit a făcut-o la începutul lunii. Corpul neînsuflețit a fost depus, sâmbătă, la capela Cimitirului Ghencea din București, iar duminică va fi înmormântarea.

Ultima imagine cu Aurel Ovanez în viață, la pescuit, pe balta Albele, Giurgiu

Aurel Ovanez (dreapta, sus), cu echipa de juniori a clubului Stirom București

Aurel Ovanez (dreapta, sus),  în 1986, cu echipa de juniori a clubului Stirom București

Nu cu mult timp în urmă, lumea tenisului de masă românesc a fost îndoliată de decesul unui alt antrenor renumit, Mihai Bobocică, mort într-un teribil accident rutier.

Citește mai multe despre Karolina Pliskova, Deces și infarct pe Libertatea.

Comentarii