MENIU CAUTĂ
17 Apr. 2018 18:46

Antrenorul lui Real Madrid admite că Benzema suferă de un blocaj în fața porții

Distribuie

Atacantul francez Karim Benzema "are un blocaj" în faţa porţii, a recunoscut antrenorul său de la echipa de fotbal Real Madrid, Zinedine Zidane, citat de EFE, potrivit Agerpres.

„Cunoaştem cu toţii calitatea lui Karim şi tot ce poate aduce el jocului fluid al echipei. În această privinţă, nu este nicio problemă şi nu suntem îngrijoraţi. Îi cunoaştem calităţile. Legat de goluri, trebuie să înscrie şi el ştie asta. (…) Trebuie să muncească pentru a aduce mai mult şi a da goluri. Sunt sigur că asta se va întâmpla în curând”, a declarat Zidane.

Benzema a reuşit în acest sezon doar şase goluri în campionat, două în Liga Campionilor şi unu în Cupa Spaniei.

În opinia lui Zidane, prezenţa lui Benzema la Real în sezonul viitor nu este pusă în pericol, acest lucru fiind valabil şi pentru galezul Gareth Bale, alt jucător criticat pentru randamentul mai slab din ultima perioadă. Tehnicianul a menţionat că atât Benzema, cât şi Bale muncesc foarte mult la antrenamente.

Benzema a răspuns acuzaţiilor aduse de presă şi de suporteri şi a spus: „Acum se pare că eu şi cu Bale suntem slabi.”

„Multă lume uită lucrurile după şase luni sau un an”, a declarat francezul pentru Vanity Fair. „Mi-ar plăcea să intru în istorie pentru că am făcut parte din tripleta BBC (Bale-Benzema-Cristiano Ronaldo – n. r.)”, a adăugat el.

Real Madrid este calificată în semifinalele Ligii Campionilor, fază în care o va înfrunta pe Bayern München.

Loading...
Comentarii