Mergi direct la conținut »
AU LUAT FOC. ^”Cum a fost Mutu la Petrolul? Doar lamentări, accidentări, ifose şi scandaluri non-stop prin tabloide”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > AU LUAT FOC. ^”Cum a fost Mutu la Petrolul? Doar lamentări, accidentări, ifose şi scandaluri non-stop prin tabloide”

AU LUAT FOC. ^”Cum a fost Mutu la Petrolul? Doar lamentări, accidentări, ifose şi scandaluri non-stop prin tabloide”

Presa prahoveană a amendat aventura lui Adrian Mutu (35 de ani), care și-a reziliat aseară contractul cu Petrolul.

”Petrolul se poate spune că a făcut una dintre cele mai proaste afaceri atunci când l-a adus pe Mutu la Ploieşti. O adevărată tevatură, cu momente numeroase de negocieri, care ar fi trebuit să aducă profit Petrolului, în primul rând în planul imaginii, dar şi din punct de vedere sportiv, s-a dus pe apa sâmbetei. Venirea lui Mutu în vestiarul Petrolului a schimbat multe lucruri. Marea vedetă a vrut să fie căpitan şi a fost! L-a scos din echipă pe Albin, i-a stricat rostul uruguayanului, care fusese golgheterul echipei în sezonul trecut, a bulversat un mecanism care începuse să funcţioneze. Acum, a plecat gratis! A cerut să nu joace cu Steaua pentru că îi era teamă de o accidentare şi acum a plecat fără ca Petrolul să aibă vreun profit din asta! Prin plecarea lui Mutu, echipa, ca întreg, va avea de câştigat! Doar în meciul de la Plzen Mutu a arătat că merită să joace la Petrolul. În rest, nimic! Doar lamentări, accidentări, ifose şi scandaluri non-stop prin tabloide! Cea mai proastă afacere făcută de Petrolul este, de acum, istorie. Important este ca unii să înveţe din astfel de eşecuri! Va rămâne o întrebare fără răspuns: Cum ar fi arătat Petrolul, acum, dacă nu ar fi venit la echipă doi răsuflaţi precum Mutu şi Zicu?”, a scris jurnalulph.ro.

”La plecarea sa pe planuri indiene, pe ”urmele” Iuliei Vântur, căreia, probabil, într-o zi, îi va fi ”partener de film”, în regia aşa zisului ”Salmacan”, cu la fel de celebrul ”Burtă-Negoiţă” pe post de şofer-maseur-martor (nr. maseurul Petrolului, Răzvan Negoiță, îl va însoți pe Mutu în India, perioada petrecută de Mutu la Petrolul are multe ”sensuri”. A doborât recordul de spectatori prezenţi la prezentarea unui jucător, în plină iarnă, peste 10.000 de ploieşteni aşteptându-l cu… căldură! A schimbat radical vestiarul unei echipe în care nu era un lucru obişnuit ca un jucător să vină la antrenament după ce-şi ”luase liber” o zi şi tot el să fie cel care „comentează”. A schimbat şi regulile de cantonament şi deplasări, unde, de multe ori, pleca singur, ba spre Bucureşti, ba o ”tură” pe la prieteni, în timp ce echipa revenea ”cuminte”, cu autocarul, respectând un program făcut pentru toţi, mai puţin el. A monopolizat atenţia presei asupra unui club, de la afacerile sale cu Marţean, până la relaţia sa de familie şi ”schimbul de replici” cu selecţionerul Piţurcă, totul fiind ”disecat” cu o frecvenţă care pe unii dintre coechipieri i-a disperat, pentru că nimeni nu a mai avut timp de centrările lui Alcenat, driblingurile lui Albin etc. Despre afacerile făcute chiar cu oameni din clubul Petrolul… ”mucles”! A făcut „fericită” cel puţin o ploieşteancă, blondă, care a apărut şi ea la rubrici de ”cancan”, de mână cu Mutu, plus alte admiratoare (nu ştim câte), amatoare de….autografe. Din păcate, nu a făcut suficient fotbal, adică exact ce aşteptau de la el petroliştii!”, a motat și ziarulprahova.ro.

 

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close