MENIU CAUTĂ
10 Oct. 2017 15:01

Cupa Mondială din 2018. Australia s-a calificat în baraj, după un meci dramatic cu Siria | VIDEO

Distribuie

Cupa Mondială din 2018. Australia s-a calificat în baraj, după un duel dramatic cu Siria. Naționala de la Antipozi a câștigat în prelungiri, returul disputat marți la Sydney, scor 2-1, după ce în tur a fost 1-1.

Pentru calificarea la Mondial, Australia va înfrunta Panama, Honduras ori Statele Unite. Australia poate participa pentru a cincea oară la World Cup (1974, 2006, 2010, 2014, 2018).

Siria a deschis scorul în minutul 6, prin Omar Al Soma, iar gazdele au egalat în minutul 13, grație căpitanului Tim Cahill, 37 de ani.

Australia s-a calificat la baraj

Australia s-a calificat la Cupa Mondială în repriza secundă de prelungiri. Eroul ”cangurilor” a fost același Tim Cahill, care a pus capăt visului sirienilor în minutul 109, cu o lovitură de cap.

În extra-time, Siria a evoluat în 10 oameni, după eliminarea lui Mahmoud Al Mawas, dictată în minutul 94.

Arabii au avut șansa unei calificări istorice, dar mingea șutată de Omar Al Soma dintr-o lovitură liberă de la 30 de metri a izbit bara. 

Echipe calificate până în acest moment:

UEFA: Rusia (în calitate de țară gazdă), Belgia, Germania, Spania, Anglia, Polonia, Islanda, Serbia

CONMEMBOL: Brazilia

AFC: Iran, Japonia, Coreea de Sud, Iran, Arabia Saudită

CONCACAF: Mexic, Costa Rica

CAF: Nigeria, Egipt

Citește și: Preliminariile CM 2018, ultima etapă. Diseară se decid ultimele calificate. Supermeciuri: Portugalia – Elveția, Olanda – Suedia. Lucescu, pe făraş. Rezultate, televizări | VIDEO

 

Citește mai multe despre Australia și Cupa Mondială pe Libertatea.

Comentarii