Mergi direct la conținut »
Avem dovada! Oferta de cumpărare a clubului Petrolul este reală! / FOTO DOCUMENT
Sport Libertatea > Sport > Avem dovada! Oferta de cumpărare a clubului Petrolul este reală! / FOTO DOCUMENT

Avem dovada! Oferta de cumpărare a clubului Petrolul este reală! / FOTO DOCUMENT

Soarta clubului Petrolul s-ar putea schimba în bine. O renumită companie petrolieră este interesată de preluarea/cumpărarea grupării ploieștene.

”Lupii” au primit deja o ofertă scrisă din partea ENI SpA, o companie petrolieră cu o cifră de afaceri de 68 miliarde € în 2013 și cel mai mare concern din Italia.

“FC Petrolul Ploiești este inclus, începând cu data de 25 martie 2015, în proiectul (…) și în termen de 10 zile vom pune la dispoziție formula financiară de preluare/cumpărare a pachetului majoritar de acțiuni (cu pasivul de 5 000 000 de euro) și asigurarea unui buget minim anual de 10.000.000 de euro în următorii trei ani”, se arată în scrisoarea de intenție trimisă pe adresa clubului Petrolul.

Oficialii Petrolului confirmă primirea scrisorii de intenție pentru preluarea clubului

Andi Crângu, directorul general al Petrolului a confirmat oficial pentru Prosport că în acest moment trei entități diferite și-ar dori să preia gruparea prahoveană, și că într-adevăr pe adresa clubului s-a primit și o scrisoare de intenție: 

Eu pot să confirm primirea unei scrisori de intenţie, dar nu pot să comentez mai mult. Nu pot să dezvălui numele expeditorului acestei scrisori. Confirm, însă, că sunt interesate trei entităţi de preluarea echipei. Dar mai e mult până la acel pas”, a declarat oficialul ploieştenilor pentru ProSport. ”Noi mergem cu planul de reorganizare înainte, evident, dacă investitorul va dori să preia echipa, atunci ar fi foarte bine, am putea ieşi din insolvenţă în mai puţin de o lună”.

Stiriactuale.ro a prezentat dovada că oferta italienilor este concretă.

oferta petrolul

Așa arată oferta primită de Dan Capră FOTO: stiriactuale.ro

 

 

Close
Închide
  Close