Mergi direct la conținut »
Badea s-a dat cu Lipă: ”Susțin orice inițiativă la nivel de copii și juniori a celor de la CS Dinamo!”. Ce spune despre Negoiță
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Badea s-a dat cu Lipă: ”Susțin orice inițiativă la nivel de copii și juniori a celor de la CS Dinamo!”. Ce spune despre Negoiță

Badea s-a dat cu Lipă: ”Susțin orice inițiativă la nivel de copii și juniori a celor de la CS Dinamo!”. Ce spune despre Negoiță

În vâltoarea de la FC Dinamo, Nicolae Badea dorește să stea ”la cutie” și să nu scoată, deocamdată, armele împotriva patronului Ionuț Negoiță, cel care nu și-a achitat datoriile față de el, după ce a cumpărat clubul de fotbal din Șoseaua Ștefan cel Mare. Dacă nu va primi toți banii, Badea are opțiunea de a redeveni șef la Dinamo sau își poate lua înapoi sigla și palmaresul, pe care le-ar putea valorifica la o altă grupare! Iar echipa respectivă urmează să se nască!

În paralel, CS Dinamo își construiește un Centru de Copii și Juniori solid, iar de la anul, Internele vor avea un club înscris în Liga a IV-a. Dacă Negoiță nu va plăti, sigla și palmaresul ”câinilor” vor ajunge la formația nou-înființată, prin intermediul lui Badea (AICI, dezvăluirile SportNews, confirmate de către fostul acționar Vasile Turcu – detalii AICI).

Contactat de către SportNews, fostul boss al ”roș-albilor” a comentat: ”Știu faptul că la CS Dinamo se trec anumite grupe de copii și că s-au preluat anumite serii de juniori de la AS Fotbal Team, care erau grupele de juniori de la FC Dinamo”. 

Apoi, Badea a mărit suspansul. ”Susțin orice inițiativă la nivel de copii și juniori a celor de la CS Dinamo, dar și acțiunile de old-boys ale clubului. Îi voi ajuta cu orice voi putea”, a spus fostul conducător.

Întrebat dacă Negoiță i-a dat toți banii pe acțiunile de la FC Dinamo 1948 SA, societatea care administrează clubul FC Dinamo, Badea a făcut o fandare: ”Nu vreau să vorbesc. Este o chestiune între mine și domnul Negoiță pe care nu doresc o discut public”.

REACȚIA ELISABETEI LIPĂ, ȘEFA CS DINAMO, AICI.

 

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close