De Eduard Apostol,

UPDATE. Bianca Andreescu a învins-o pe Taylor Townsend cu 2 la 1 la seturi (6-1, 4-6, 6-2) și s-a calificat în sferturile de finală de la US Open.


Canadianca ale căror origini sunt oltenești le-ar putea răzbuna în optimile US Open pe Simona Halep și pe Sorana Cârstea, fiindcă Bibi va evolua împotriva lui Taylor Townsend, locul 116 WTA, autoarea unui turneu remarcabil până în acest moment.

În 2018 a pierdut în primul tur

Andreescu va începe cu entuziasm cea de-a doua săptămână a competiției new-yorkeze. Învingătoarea de la Indian Wells, campioana Rogers Cup vrea să avanseze cât se poate la US Open, fiind pregătită de marea provocare. Anul trecut, era eliminată în primul tur al turneului, acum dorește să devină campioană.

A trecut de fosta numărul 1 WTA, Caroline Wozniacki, într-un meci ce a durat o oră și jumătate.

Ce pregătește

„Jucam pe arena centrală a Arthur Ashe Stadium, a fost un feeling extraordinar, mi s-a îndeplinit un vis. Am știut să-mi țin emoțiile foarte bine”, a spus Bianca după succesul cu numărul 19 WTA, Wozniacki.

Urmează Townsend la rând: „Mă voi pregăti așa cum o fac de obicei, nimic special. Știu la ce să mă aștept, am jucat la dublu împotriva ei. Știu că îi place să vină la fileu. O să mai lucrez la câteva passing shots-uri zilele acestea la antrenamente”. La dublu, zilele trecute, în debutul US Open, perechea Andreescu și Sarah Fichman a pierdut, 2-6, 3-6, în fața duo-ului Townsend, Whitney Osuigwe.

Ce spun specialiștii

Acum, urmează revanșa. Specialiștii au pronosticat un meci dârz între cele două. Bianca nu va mai avea ca și până acum publicul de partea ei, spectatorii de pe „Arthur Ashe” vor simpatiza cu amerincanca de 23 de ani. Oricum, în meciul ce începe la noapte, Bianca este văzută favorită de către specialiști în 3 seturi!


Citeşte şi:

Bianca Andreescu își continuă forma excepțională! S-a calificat în optimi la US Open, după ce a eliminat un fost lider WTA

Simona Halep, despre relația cu Bianca Andreescu: ”Nu suntem prietene”

Bianca Andreescu a vorbit despre prietenia specială cu Nadia Comăneci: ”Suntem celebre, suntem românce, e un om minunat”

O voce puternică a politicii Suediei, cea mai usturătoare GAFĂ despre România. Până și presa suedeză s-a amuzat
GSP.RO

O voce puternică a politicii Suediei, cea mai usturătoare GAFĂ despre România. Până și presa suedeză s-a amuzat

Horoscop 18 noiembrie 2019. Ce zodie are parte de o strângere de inimă
HOROSCOP

Horoscop 18 noiembrie 2019. Ce zodie are parte de o strângere de inimă