MENIU CAUTĂ

Boloni, amendă de 5.000 de euro din cauza criticilor aduse arbitrajului

Distribuie

Ladislau Boloni, antrenorul echipei Royal Antwerp, a fost amendat cu 5.000 de euro de către Liga profesionistă de fotbal din Belgia, pentru criticile aduse arbitrajului după meciul cu Standard Liege, informează presa belgiană, citată de agerpres.ro.

Fostul selecţioner al României a fost audiat săptămâna trecută, la Bruxelles, de către comisia ad-hoc a Pro League, care veghează la respectarea arbitrilor, compusă din fostul antrenor Ariel Jacobs (65 ani), fostul jucător Gonzague Vandooren (39 ani) şi fostul arbitru Alexis Ponnet (78 ani), iar Liga belgiană a anunţat miercuri decizia luată în acest caz.

După meciul dintre Royal Antwerp şi Standard Liege, încheiat la egalitate, 1-1, pe 25 ianuarie, în campionatul belgian, Boloni a criticat prestaţia arbitrului Wim Smet, precum şi arbitrajul video, care a dus, între altele, la eliminarea lui Didier Lamkel Ze şi la deschiderea scorului de către gruparea din Liege, în urma unui gol înscris de Maxime Lestienne, validat în urma intervenţiei VAR, după ce arbitrul de linie ridicase steagul.

În cazul în care va critica din nou arbitrajul, pe viitor, Boloni riscă o amendă de 10.000 de euro, a anunţat Liga belgiană.

Ce a făcut Loți Boloni la ultimul meci al lui Anvers. Ce riscă fostul selecționer

Comentarii