Mergi direct la conținut »
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Fostul selecționer Loți Boloni, despre oamenii zilei din sportul românesc: "Am ajuns să o urăsc pe Halep"

Fostul selecționer Loți Boloni, despre oamenii zilei din sportul românesc: „Am ajuns să o urăsc pe Halep”

Boloni, despre Daum, Burleanu, Lupescu, Contra, Chivu, Academia Hagi și Simona Halep. Din loja sau cu numărul 7 de la stadionul Bosuil, din Anvers, fostul selecționer Loți Boloni (65 de ani) a vorbit despre experimentul ”Daum”, despre Răzvan Burleanu și Ionuț Lupescu, despre selecționerul Cosmin Contra, despre favoriții lui din perioada în care era selecționerul României, despre Chivu, dar și despre... Simona Halep!

De Mihai Toma,

„Din invidie, am făcut aceeași prostie ca și ungurii”

Loți Boloni, despre Christoph Daum, fostul selecționer al tricolorilor:
Eu așa cred, că, la nivelul echipei naționale, poți aduce pe cine vrei. Problema e că, pe urmă, noi așteptăm de la el să schimbe fotbalul românesc. Din invidie, am făcut aceeași prostie ca ungurii! Și ei luat neamț, pe Storck, până și psihologul naționalei era german, fiul antrenorului, și nu vorbea o boabă ungurește. Același lucru a fost și cu Daum, nu aveam cum să revoluționeze singur totul”.

„Nu lăsați fotbalul pe mâna fotbaliștilor! La federație, trebuie un manager, Dar nu un manager care să facă acele Centre de Excelență, un fiasco”

Loți Boloni, despre președintele FRF Răzvan Burleanu și contracandidatul Ionuț Lupescu:
„La ultimele alegeri, Ionuț Lupescu și-a meritat soarta! Nu sunt un fan de-ai lui, dar nu cred că era omul potrivit. Nu e obligatoriu ca un președinte de federație să fie un fost fotbalist. S-a spus cândva să nu lăsăm războaiele pe mâna militarilor. Așa e și cu fotbalul: nu lăsați fotbalul pe mâna fotbaliștilor! Aici trebuie un manager. Dar nu un manager care să facă acele Centre de Excelență, un fiasco de la Burleanu și până la femeia de serviciu”.

„Materialul lui Contra e foarte sărac”

Loți Boloni, despre selecționerul Cosmin Contra:
„Cunosc jucătorul, unul sufletist, băiat vesel, pozitiv, asta pot să spun. Dacă este sau nu bun selecționer, vom vedea, dar azi e foarte greu in România. Materialul a devenit foarte sărac. Tot timpul vrem caviar, dar, de fapt, avem parte doar de o mămăliguță cu brânză”.

Cine e femeia care a murit săracă și cu datorii, dar cu 1,5 milioane de euro în casă
Recomandări

Cine e femeia care a murit săracă și cu datorii, dar cu 1,5 milioane de euro în casă

„Problema lui Hagi sunt antrenorii de la Academie”

Loți Boloni, despre Academia Hagi:
„Hagi a făcut ceva nemaipomenit acolo! Iar talente sunt tot timpul, trebuie să le cauți, selectezi și antrenezi. De ce nu reușesc în străinătate fotbaliștii lui? Eu cred că antrenorii care lucrează la Ovidiu nu sunt adaptați exigențelor internaționale, că au foarte puțin în contact cu ceea ce se face la nivel european. În general, antrenorii noștri nu au contact și cu elita”.

„Sper să nu naturalizeze tot Gigi Becali”

Loți Boloni, despre naturalizările pentru națională:
„Sper că nu tot Gigi Becali trebuie să naturalizeze! Dacă un fotbalist străin e bun, și eu aș încerca… Dacă găsești, naturalizezi! La fel spun și despre copiii români născuți din emigranți: dacă este bun, ia-l! Depinde de unde și de la cine învață!”.

Cum au ajuns neonaziștii din SUA să citeze din Corneliu Zelea Codreanu
Recomandări

Cum au ajuns neonaziștii din SUA să citeze din Corneliu Zelea Codreanu

De la „Săgeată” la „Cobra”, „Tândală” și Chivu

Cei mai buni apropiați elevi ai săi la națională (mandatul de selecționer 2000-2001):Marius Niculae, Adi Ilie, Filipescu”.
Prietenii din fotbalul românesc: „L-am felicitat recent pe Tudorel Stoica pentru ziua lui de naștere, e un prieten foarte bun. Sincer, nu credeam că am să găsesc la un Steaua un om așa de corect, de sufletist cum e el”.
Cristiano Ronaldo și Varane sunt cei mai mari fotbaliști pe care i-a antrenat Loți Boloni.

„Sunt mândru de Halep, dar, din cauza voastră, a ziariștilor, am ajuns să o urăsc”

Loți Boloni, despre Simona Halep:
„Prea repede faceți din sportivi stele, fenomene… Sunteți enervanți, voi, jurnaliștii! Joc și eu tenis, îmi place și o iubesc pe Simona Halep, sunt mândru de ea și de performanțele ei, nu e lucru mic să reziști atât pe locul 1 în lume! Dar o faceți regină, apoi scrieți că pierde zeița. Azi o lăudați, mâine îi dați la temelie. Eu o felicit, dar, din cauza voastă, am ajuns să o urăsc!”.

 

 

 

Close
Închide
  Close