Mergi direct la conținut »
EI vor marca Stelei de la MApN. ŞOC pentru fani: "Sigla va fi amplasată în Ştefan cel Mare!"
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > EI vor marca Stelei de la MApN. ŞOC pentru fani: "Sigla va fi amplasată în Ştefan cel Mare!"

EI vor marca Stelei de la MApN. ŞOC pentru fani: „Sigla va fi amplasată în Ştefan cel Mare!”

Gigi Becali a fost deposedat, printr-o hotărâre a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, de stema Stelei, care a revenit celor de la Ministerul Apărării. Cei de la MApN, în frunte cu ministrul Mircea Duşa, au anunţat că vor scoate la licitaţie această siglă.

Becali a spus răspicat că „acel desen nu valorează nici 5.000 de euro”, dar pierderile înregistrate de latifundiarul din Pipera după această decizie a instanţei au fost infinit mai mari. Asta fiindcă fanii au dezertat de lângă echipă, anunţând că nu vor mai reveni în tribune până când echipa nu va purta sigla veche.

O firmă producătoare de vinuri a anunţat că se va înscrie la licitaţia pentru stema Stelei. „Compania Cotnari nu doreşte ca acest simbol naţional să-şi piardă din valoare, în urma acestei dispute. De aceea, aflată în plină campanie de comunicare «Cotnari – Unic Românesc», compania a decis preluarea mărcii Steaua. Sigla va fi amplasată în sala Ştefan cel Mare a companiei, alături de alte simboluri naţionale, fiind destinată să perpetueze amintirea acestei campioane a României, singura echipa românească câştigătoarea a trofeului Cupa Campionilor Europeni”, se arată într-un comunicat al respectivei firme preluat de ziuanews.ro.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close