MENIU CAUTĂ

BUTE: „NU SUNT EU! Îmi pare rău de modul în care am pierdut! N-am avut tăria să mă uit la meci până acum”

Distribuie

"În pare foarte rău de modul în care am pierdut. NU SUNT EU..La modul cum am pierdut, ăsta e regretul meu cel mai mare", a declarat Lucian Bute, cu puţin timp în urmă, la Realitatea TV. "În box sunt surprize, nu mă aşteptam, avem încredere în mine, am crezut că vreau să îl înving pe Carl Froch la el acasă...  Aseară, Carl Froch a fost mai bun. Mai întâi, vreau să mă relaxez, apoi mă voi întoarce la Montreal.  vreau să văd unde am greşit, punctele în care vam fost foarte vulnerabil.. Nu e un capăt de lume. Sunt cu capul sus, nu am nici un fel de problemă", a mai spus Lucian Bute.

„Azi a fost o zi de grea, au fost mulţi prieteni, toţi erau trişti… A fost tristeţe mare. Eu am stat mai mult închis în cameră şi nu am prea ieşit să vporbesc cu ei.. Ce să le spun? Toată lumea a văzut ce s-a întâmplat. Nu m-am uitat la meci până acum, nu am avut tăria să mă uit la meci până acum„, a mai spus Bute la Realitatea TV. El a continuat: „Chiar am crezut că pot să-l înving, din păcate nu a fost aşa. Poate o să fie o revanşă, nu ştiu când, poate la sfârşitul anului, poate anul viitor.”

„Vreau să analizez şi eu meciul, să înţeleg mai bine ce s-a întâmplat.. Nu m-a bătut un oarecare, m-a bătut un fost dublu campion mondial. Dar nu a fost războiul pe care l-am pierdut, a fost o singură luptă”, a continuat Lucian Bute.
foto: GSP
 

Comentarii