VIDEO, AICI

„David Benavidez a știut să păstreze distanța și a câștigat meciul cu lovitura sa de stânga, cu care a punctat mereu. Ronald trebuia să fie mai incisiv”, a spus Mihai Leu, fost campion mondial la aceeași categorie.

„Am de gând să muncesc și să mă întorc în ring mai puternic”, a declarat Ronald Gavril, imediat după luptă.

ACTUALIZARE 06.57: David Benitez a primit o decizie în unanimitate. Unul dintre arbitri a dat 119-109, iar ceilalți doi au punctat 120-108.

ACTUALIZARE 06.53: Runda a douăsprezecea a fost dominată de Ronald Gavril, dar decizia va fi, foarte probabil în favoarea mexicanului.

ACTUALIZARE 06.49: După o rundă , a unsprezecea, dominată de Gavriel, Benavidez a reușit două stângi consecutive, iar ultimaa impresie a fost defavorabilă tot românului.

ACTUALIZARE 06.44: Ronald Gavril n-a reușit nici în runda a zecea să puncteze prea mult. Mai are două runde în care doar cu un KO își mai poate învinge adversarul.

ACTUALIZARE 06.41: Runda a noua i-a aparținut categoric lui Benavidez, care a reușit combinații perfecte. Gavril sângerează puternic, acum și din nas.

ACTUALIZARE 06.37: Lupta curge în același sens și-n runda a opta. Mexicanul lovește mult, variat și puternic. Gavril n-are antidot pentru acest joc.

A emigrat în cel mai prietenos oraș din lume cu bicicliștii și a lucrat în Columbia, Palestina sau Uganda: „Suntem cu 50 de ani în urmă în urma Olandei. Dar nu suntem singurii”
Recomandări
A emigrat în cel mai prietenos oraș din lume cu bicicliștii și a lucrat în Columbia, Palestina sau Uganda: „Suntem cu 50 de ani în urmă în urma Olandei. Dar nu suntem singurii”

ACTUALIZARE 06.33: Runda a șaptea s-a terminat. Românul nu are soluții pentru jocul foarte legat al mexicanului. Benavidez e mai rapid, mai precis și mai sigur pe el.

ACTUALIZARE 06.29: S-a terminat și rundea a șasea, după același scenariu. Benavidez, fără teamă, și-a făcut timp să facă semn cu mâna publicului ssă-l încurajeze mai tare. În tribune sunt mulți mexicani. Benavidez a punctat mai mult.

ACTUALIZARE 06.25: S-a terminat și runda a cincea. Tot Benavidez domină cu o gamă variată de lovituri. Gavril a punctat și el mult, dar sângerează deja.

ACTUALIZARE 06.21: Mexicanul l-a băgat în corzi pe băcăuan. Runda a patra a fost dominată categoric de Benavidez, care era să-și trimită adversarul la podea.

ACTUALIZARE 06.17: Benavidez a părut superior în startul jocului. În runda a treia, românul a fost în dificultate în câteva momente.

ACTUALIZARE 06.13: Gavril a reușit o dreaptă și o altă lovitură la corp. Frecvență mai mare de lovituri a lui Benavidez în runda a doua.

ACTUALIZARE 06.09. Prima rundă s-a încheiat. A fost un start de meci echilibrat. Gavril a încercat să lovească mult la corp.

ACTUALIZARE 06.06: Lupta a început! Ronald Gavril e în șort alb.

ACTUALIZARE 18 februarie. Ora 6.00: Sportivii au intrat în ring! Lupta se apropie! E prima luptă televizată în România a lui Roland Gavril. Arbitrul de ring este Ronald Mora, un arbitru controversat.

REPORTAJ. Lupta pentru ziua de mâine, într-un talcioc din Capitală: „Mi-am păstrat un costum pentru înmormântare”
Recomandări
REPORTAJ. Lupta pentru ziua de mâine, într-un talcioc din Capitală: „Mi-am păstrat un costum pentru înmormântare”

ACTUALIZARE 18 februarie. Ora 4.00. Lupta se apropie. Va începe după ora 6.00. Ronald Gavril a ajuns la „locul faptei”.

Ronald Gavril a ajuns la vestiar și așteaptă lupta

Ronald Gavril a ajuns la vestiar și așteaptă lupta

///

Gavril şi Benavidez se vor înfrunta sâmbătă într-o gală ce va avea loc Mandalay Bay Events Center din Las Vegas.

Acest meci pentru titlul mondial WBC la categoria supermijlocie este o revanşă a duelului din luna septembrie, când Ronald Gavril (31 ani) a fost învins la puncte de David Benavidez (21 ani), tot la Las Vegas. Benavidez (20 ani în acel moment) a fost văzut învingător de doi arbitri-judecători, cu 116-111 şi 117-111, în timp ce Gavril (care l-a trimis la podea pe american în ultima rundă) a fost creditat ca învingător de altul, cu 116-111.

În septembrie, David Benavidez a obţinut a 19-a sa victorie la profesionişti din tot atâtea meciuri (17 KO), devenind cel mai tânăr campion mondial din istorie la categoria supermijlocie, dar şi cel mai tânăr campion mondial la zi, indiferent de categorie.

Gavril a suferit a doua sa înfrângere la profesionişti, având 18 victorii (14 KO). El a ratat atunci şansa de a deveni al cincilea boxer român campion mondial la profesionişti, după Mihai Leu, Leonard Doroftei, Lucian Bute şi Adrian Diaconu.

Pacienții pentru care spitalul devine casă. Salvat printr-o minune de medicii de la Iași, un bărbat nu are unde să fie externat. „În centrele de stat nu sunt locuri”
Recomandări
Pacienții pentru care spitalul devine casă. Salvat printr-o minune de medicii de la Iași, un bărbat nu are unde să fie externat. „În centrele de stat nu sunt locuri”

ACTUALIZARE 16 februarie. Boxerul român Ronald Gavril a declarat că nu va încerca să obţină un KO în meciul cu americanul David Benavidez, pentru titlul mondial WBC la categoria supermijlocie, ci vrea să câştige fiecare rundă în parte.

”Oamenii din spatele său au încercat să-l facă un superstar înainte de a lupta cu mine. Nu ştiu ce au spus înaintea primului meci, dar cred că ar trebuie să aştepte până după revanşă. Sunt boxerul mai puternic… Nu voi căuta knockout-ul. Voi încerca să câştig fiecare rundă, dar şi să nu las verdictul la îndemâna arbitrilor-judecători, ca data trecută”, a declarat Ronald ”The Thrill” Gavril în presa americană.

Campionul David Benavidez a declarat, la rândul său, că vrea să îi încheie cariera lui Gavril: ”O să-l fac pe Gavril să se retragă după acest meci. O să-l fac KO. (…) Nu va mai dori să boxeze după ce o să termin cu el. M-a trimis la podea, dar nu m-a rănit în niciun fel în primul meci. M-am ridicat şi am zâmbit. Nu i-am simţit deloc forţa”.

Pugilistul român a replicat la aceste afirmaţii: ”Cred că Benavidez vorbeşte prea mult. Înaintea primului meci a spus că mă va face KO după 4-5 runde. Nu m-a putut opri. Iar acum a spus acelaşi lucru înaintea revanşei. Nu poate face asta. De ce credeţi că şi-a luat un nou preparator fizic?”.

”Nu cred că Gavril poate boxa mai bine decât a făcut-o în ultimul meci. Nu mai are multe trucuri, îmbătrâneşte. Am lucrat la mai multe stiluri pentru acest meci şi simt că sunt mai mult decât pregătit. Sunt foarte motivat şi am fost foarte concentrat. O să urc în ring şi să îl fac KO! Cred că în primul meci puteam face mai mult. Toată lumea îmi spune că Gavril ar fi trebuit să câştige primul meci şi asta m-a motivat să mă antrenez bine în cantonament”, a mai spus Benavidez.

Tânărul boxer american a indicat şi runda în care va încheia meciul în care îşi pune în premieră în joc centura de campion: ”Cred va fi un KO prin runda a cincea. Va fi o combinaţie al corp şi bărbie”.

ACTUALIZARE 10 ianuarie 2018. Marți a avut loc conferința de presă pentru revanșa dintre Ronald și Benevidez.

ACTUALIZARE 28 decembrie. Ronald Gavril e pregătit de revanşa cu David Benavidez, care va avea loc în luna februarie. Românul a fost învins în septembrie la puncte, în lupta pentru centura WBC la categoria supermijlocie.

“Abia aştept să intru din nou în ring şi să câştig centura. I-am învăţat rapid planul de joc la primul meci, l-am blocat bine şi intenţionez să procedez la fel. Este puternic şi rapid, dar sunt pregătit pentru orice plan va avea. Ştiu că pot câştiga de această dată. Acum mă pregătesc mai intens. Nu îl pot lăsa să câştige”, a spus pugilistul român, potrivit worldboxingnews.net.

La precedenta întâlnire dintre cei doi, americanul de 21 de ani a fost desmenat câştigător la puncte, deşi în repriza a 12-a a fost pus la podea. ”Unii oameni spun că eu am fost câştigătorul în septembrie. Tot ce pot face este să fiu pregătit. Le mulţumesc lui Floyd Mayweather şi lui Leonard pentru că am încă o oportunitate de a boxa cu Benavidez. Este un pugilist mare şi un adversar dificil. Cu siguranţă va fi un meci mare”, a precizat Ronald Gavril.

Benavidez, un american de origine mexicană, are un palmares impresionant la profesionişti, în ciuda vârstei fragede: 19 victorii, dintre care 17 obţinute înainte de limită, şi nicio înfrângere.

Ronald Gavril a urcat un loc în ierarhia WBC, până pe 5, şi are în palmares 18 victorii, dintre care 14 obţinute prin knock-out şi două înfrângeri.

Gavril poate deveni al cincilea român campion mondial şi al doilea care ar deţine cea mai veche centură din box, WBC, după Adrian Diaconu, fost campion mondial la categoria semigrea.


–-

Sportivul român poate să-și ia revanșa după ce, la începutul lunii septembrie, a fost învins la puncte de David Benavidez, în meci pentru titlul mondial WBC la categoria supermijlocie, într-o gală desfășurată la Las Vegas.

David Benavidez a fost văzut învingător de doi arbitri-judecători, cu 116-111 și 117-111, în timp ce Ronald Gavril a fost creditat ca învingător de altul, cu 116-111.

Ronald Gavril a suferit a doua sa înfrângere la profesioniști, având 18 victorii (14 KO) și a ratat șansa de a deveni al cincilea boxer român campion mondial la profesioniști, după Mihai Leu, Leonard Doroftei, Lucian Bute și Adrian Diaconu.

Pugilistul băcăuan face parte din echipa celebrului Floyd Mayweather.

Citiți și EXCLUSIV/ Deși locuiește în ”Orașul Păcatelor”, boxerul Ronald Gavril duce o viață extrem de liniștită. Cealaltă față a Las Vegasului!

Nu se mai ascund! După scandalul despărțirii, vedeta a ales să publice prima imagine cu cea pentru care a părăsit-o pe mama copiilor săi
GSP.RO
Nu se mai ascund! După scandalul despărțirii, vedeta a ales să publice prima imagine cu cea pentru care a părăsit-o pe mama copiilor săi
Urmărește-ne pe Google News
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Porecla pe care indienii i-au dat-o Iuliei Vântur! Abia acum s-a aflat ce cred despre iubita lui Salman Khan
Playtech.ro
Porecla pe care indienii i-au dat-o Iuliei Vântur! Abia acum s-a aflat ce cred despre iubita lui Salman Khan
Îl recunoști? Oamenii treceau pe lângă el în aeroport, fără să aibă habar că este chiar unul dintre cei mai importanți bărbați din România
Viva.ro
Îl recunoști? Oamenii treceau pe lângă el în aeroport, fără să aibă habar că este chiar unul dintre cei mai importanți bărbați din România
Cartierul în care se trăieşte mai rău ca la ţară. Au dat bani grei să se mute aici, dar au ajuns să-şi blesteme zilele: "Aţi venit să ne salvaţi?"
Observatornews.ro
Cartierul în care se trăieşte mai rău ca la ţară. Au dat bani grei să se mute aici, dar au ajuns să-şi blesteme zilele: "Aţi venit să ne salvaţi?"
O DJ-iță s-a împușcat din greșeală în față cu un tun de confetti. Cum s-a întâmplat și cum arată după incident | VIDEO
Știrileprotv.ro
O DJ-iță s-a împușcat din greșeală în față cu un tun de confetti. Cum s-a întâmplat și cum arată după incident | VIDEO
Românii vor încasa bani pe sticle goale. Cât primești pentru fiecare ambalaj din PET, sticlă și metal returnat
FANATIK.RO
Românii vor încasa bani pe sticle goale. Cât primești pentru fiecare ambalaj din PET, sticlă și metal returnat
Ministrul de Interne al Austriei a fost la Bucureşti şi a rămas perplex: ”Aşa ceva el n-a mai văzut în Europa”. Ce l-a uimit
Orangesport.ro
Ministrul de Interne al Austriei a fost la Bucureşti şi a rămas perplex: ”Aşa ceva el n-a mai văzut în Europa”. Ce l-a uimit
Horoscop 29 ianuarie 2023. Peștii ajung la o concluzie nu tocmai plăcută, după analiza unor evenimente și decizii ale unor apropiați
HOROSCOP
Horoscop 29 ianuarie 2023. Peștii ajung la o concluzie nu tocmai plăcută, după analiza unor evenimente și decizii ale unor apropiați
S-a lansat primul Centrul de Medicină a Stilului de Viață – Better Me. Cum te poate ajuta și unde se află
PUBLICITATE
S-a lansat primul Centrul de Medicină a Stilului de Viață – Better Me. Cum te poate ajuta și unde se află