Luptă palpitantă pentru titlu între FCSB și Asociația Sportivă Ardeal, care sunt despărțite de un singur punct.

1506965_825248180879726_2431268935086740577_n.jpgIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

ASA a pus-o deja sub o mare presiune pe Steaua în week-end, când ardelenii au și fost lideri pentru 90 de minute, după victoria spectaculoasă, 2-1, acasă, cu Pandurii. Echipa lui Gâlcă și-a recâștigat însă poziția din fruntea clasamentului, grație succesului categoric, 3-0, pe terenul celor de la U Cluj.

Finala campionatului este prefațată de Gabi Mureșan, unul dintre liderii revelației ASA. ”Va fi un meci care pe care, dar nu se va decide campioana. Indiferent de rezultat, nu se termină lupta. Mai sunt cinci etape, iar titlul se joacă până în ultima clipă. Am nouă trofee cu CFR Cluj, îl vreau și pe al zecelea”, a declarat mijlocașul de 33 de ani, pentru Libertatea.      

„Fac injecţii, dar nu risc. Nu se decide titlu cu Steaua” 

”Muri” este incert pentru partida cu Steaua, după ce fostul stelist Mihai Răduț l-a pus pe butuci sâmbătă, printr-un atac violent cu talpa: ”Am laba piciorului umflată, nici nu pot să încalț gheata. N-am nicio șansă să joc miercuri, la cum mă simt acum. Fac însă injecții cu antiinflamatoare și sper să mi se dezumfle până miercuri. Îmi doresc să joc, dar nu cu orice risc. Bine că nu am fractură.

EXCLUSIV. Șeful administrației militare regionale ucrainene din Zaporojie, despre referendum: „Rușii au raportat voturi unde fizic nu există oameni”
Recomandări
EXCLUSIV. Șeful administrației militare regionale ucrainene din Zaporojie, despre referendum: „Rușii au raportat voturi unde fizic nu există oameni”

Nu cred că Răduț a avut intenție să mă accidenteze. Mai bine nu băgam piciorul, dar nu pot să mă feresc când sunt pe teren. N-am vrut să joc cu Pandurii, dar s-a accidentat Gorobsov. Era și un joc frumos, iar în tribune era spectacol. Ne-am creat multe ocazii, dar le-am ratat și în final putem să fim egalați. Ce mai făceam?”.

„Mi-e îmi rup picioarele şi nu se dă nici fault”

Gabi Mureșan este convins că arbitrul întâlnirii va avea o misiune infernală, ținând cont de fractura de pomete provocată în tur lui Rusescu: ”Văd că arbitri nici nu dau fault când mi se rup mie picioarele, dar eu sunt pus imediat la zid. Mi-aș dori ca partida să fie condusă de un arbitru cu experiență, care să reziste presiunilor steliștilor și să arbitreze corect”.     

Încă doi incerţi: N’Doye şi Gorobsov

Fotbalistul i-a ironizat pe steliști, care au fost părăsiți de fani, după ce Armata a lăsat echipa lui Gigi Becali fără marca Steaua. ”Nu vine lumea la meci? Era mai bine să se joace la noi, ar fi fost stadionul arhiplin”.     

Liviu Ciobotariu nu ştie încă dacă poate conta cu Steaua nici mijlocaşii N’Doye şi Gorobsov, ambii cu probleme medicale. 

Ministrul Sorin Cîmpeanu a demisionat. Presa și cetățenii și-au făcut datoria, dar avem nevoie ca de aer de justiție