Mergi direct la conținut »
Scandal la națională! Căpitanul Răzvan Raț: ”Habar n-am de ce n-am fost folosit! Nu știu dacă a fost apreciat sacrificiul meu”. ^Selecționerul s-a temut de tratamentul vraciului din Serbia: ”Dacă ieșea pozitiv la antidoping?!”
Sport Libertatea > Sport > Scandal la națională! Căpitanul Răzvan Raț: ”Habar n-am de ce n-am fost folosit! Nu știu dacă a fost apreciat sacrificiul meu”. ^Selecționerul s-a temut de tratamentul vraciului din Serbia: ”Dacă ieșea pozitiv la antidoping?!”

Scandal la națională! Căpitanul Răzvan Raț: ”Habar n-am de ce n-am fost folosit! Nu știu dacă a fost apreciat sacrificiul meu”. ^Selecționerul s-a temut de tratamentul vraciului din Serbia: ”Dacă ieșea pozitiv la antidoping?!”

Căpitanul Răzvan Raţ (34 de ani) a absentat la Belfast, în meciul cu Irlanda de Nord (0-0), din preliminariile Euro 2016. Fundașul de la PAOK Salonic susține că nu știe motivul pentru care nu a fost folosit, deși el era apt după tratamentul de urgentă la fizioterapeutul Marijana Kovacevici, din Belgrad. ”Rață” a făcut deplasarea, însă selecționerul Anghel Iordănescu l-a lăsat în tribună.

La finalul meciului, fundaşul lui PAOK părea deranjat de decizia luată de selecţioner, ţinând cont că şi-a dorit foarte mult să ajute naţionala să mai facă un pas important spre Europenele din 2016 din Franţa.

„Eu am făcut un sacrificiu, pentru că am avut o accidentare şi am făcut tot ce se putea pentru a fi aici şi pentru a fi pe teren. Nu ştiu dacă a fost apreciat sau nu. Important e că n-am fost pe teren! Accidentarea pe care am avut-o mă ţinea, normal, departe de gazon cel puţin 4-6 săptămâni. Am reuşit să fac în aşa fel încât recuperarea să fie mult mai rapidă, dar tot n-am fost pe teren. Asta e”, a răbufnit jucătorul de 34 de ani, citat de digisport.ro.

rat razvan

Cu 103 prezenţe la echipa naţională în 13 ani, Răzvan Raţ ocupă locul patru în topul celor mai selecţionaţi jucători. Îl depăşesc Dorinel Munteanu, Gheorghe Hagi şi Gică Popescu.

Sportnews.ro a dezvăluit în ziua meciului:

”Generalul Iordănescu s-a consultat cu doctorul Pompiliu Popescu și au decis, împreună, să nu riște. Secretul metodelor-minune ale vraciului din Serbia nu e cunoscut de nimeni, nimeni nu are garanția substanțelor pe care le folosește, chiar dacă Marijana Kovacevici pretinde că nu există nici o problemă la controalele anti-doping. Iordănescu a conservator, s-a temut să nu fie ceva necurat la mijloc. De ce să piardă cu 3-0, dacă, Doamne-Ferește, Raț era tras la sorți la test și ar fi ieșit pozitiv la cine știe ce prostie”, au explicat surse din preajma naționalei României.

”Din câte știm noi, niciodată nu s-a plâns cineva de probleme cu dopajul. Și au trecut pe la ea o mulțime de jucători. Au fost, s-au simțit bine, au jucat după câteva zile. E vorba de nume precum Gerrard, Lampard, jucători ai națiolanei Serbiei, de Ghana la Cupa Mondială 2010…”, afirmă jurnalistul Veljko Nestorovici, de la tabloidul Alo!, din Serbia.

Toată povestea, AICI.

Keșeru, nervi la schimbare

Claudiu Keșeru a fost înlocuit în minutul 72, după o evoluție modestă. În momentul în care a fost schimbat, ”Cleo” a avut o reacție nervoasă pe bancă, unde Viorel Moldovan i-a făcut câteva reproșuri, informează DigiSport. Atacantul i-a răspuns imediat antrenorului secund al naționalei.

Close
Închide
  Close