15 Ian. 2018 23:00

UPDATE. Cazul arbitrilor deghizați din Dâmbovița a împlinit un an, iar Comisia de Disciplină judecă de cinci luni

Distribuie

Cazul arbitrilor deghizați din Dâmbovița a fost demascat în ianuarie 2017 și a intrat pe rolul Comisiei de Disciplină și Etică a FRF în luna august. 

ACTUALIZARE 15 ianuarie. Comisia de Disciplină a dat astăzi încă un termen, pe 22 ianuarie.

ACTUALIZARE 19 decembrie. Comisia de Disciplină împinge în 2018 cazul arbitrilor deghizați din Dâmbovița. În ședința din 18 decembrie s-a dat un nou termen, pentru 8 ianuarie 2018.

ACTUALIZARE 12 decembrie. Comisia a dat încă un termen, pentru 18 decembrie.

ACTUALIZARE 6 decembrie. Judecata continuă pe 11 decembrie.

ACTUALIZARE 4 decembrie. Astăzi are loc un nou termen. Au trecut 11 luni de la declanșarea cazului.

ACTUALIZARE 30 noiembrie. Reunită pe 27 noiembrie, Comisia a acordat un nou termen, pe 4 decembrie.

ACTUALIZARE 8 noiembrie. Comisia a unit cu fondul excepțiile de inadmisibilitate a urmăririi presupuselor abateri disciplinare invocate de părți și a acordat termen în vederea formulării de cereri pentru încuviinţarea probelor la data de 13.11.2017. Cu recurs odată cu fondul.

ACTUALIZARE 24 octombrie / Comisia de Disciplină și Etică a decis în ședința de luni, 23 octombrie: ”Respinge excepția necompetenței generale a CDE invocată din oficiu, ca neîntemeiată. Respinge excepția necompetenței materiale a CDE invocată de părți, ca neîntemeiată. Acordă termen 30.10.2017, cu citarea părților”.

ACTUALIZARE 11 octombrie / Comisia de Disciplină continuă audierile. Următorul termen, al nouălea, va avea loc pe 16 octombrie.

ACTUALIZARE 26 septembrie / Comisia de Disciplină continuă audierile. Următorul termen, al șaptelea, va avea loc pe 2 octombrie.

ACTUALIZARE 19 septembrie / Comisia de Disciplină continuă audierile. Următorul termen, al șaselea, va avea loc pe 25 septembrie.

ACTUALIZARE 13 septembrie / Întrunită luni, 11 septembrie, CD a dat un nou termen de judecată pentru 18 septembrie. Va fi al cincilea termen!

ACTUALIZARE 22 august / Judecata a fost amânată pentru 28 august. Va fi al patrulea termen!

ACTUALIZARE 14 august / Judecata a fost amânată pentru 21 august. Va fi al treilea termen!

Federația Română de Fotbal i-a reclamat la forul condus de Daniel Cernat Marin pe cinci dintre arbitri din Dâmbovița, care în ianuarie 2017 au luat identități false și au orchestrat blaturi pentru pariuri în Turcia și Cipru. Aceștia s-au dat drept sloveni, turci sau bulgari și au luat decizii incredibile în meciuri amicale disputate de echipe românești în Cipru și Turcia. Pe lista pârților se află și Septimiu Burtescu, omul bănuit că a pus la cale rețeaua de haiduci.

Cazul arbitriloror deghizați e cercetat de Poliția a descins la sediul AJF Dâmbovița! Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Dosar penal pentru înșelăciune.

Lista celor care au avut legătură cu amicalele cu probleme
  • Cristian Catană – 27 de ani, arbitru Liga 3: secretar general AJF; nu i s-a putut desface contractul de muncă și e în funcție.
  • Dan Petre – 32 de ani, instructor de înot, arbitru Liga 4.
  • Răzvan Nedelcu (21 de ani, asistent liga a patra).
  • Laurențiu Nicolae (24 de ani, asistent activ la nivel de județeană)
  • Cristian Grigoraşcu – 40 de ani, jandarm, vicepreşedinte Comisia Judeţeană de Arbitri Dâmboviţa; eliberat din funcție.
  • Septimiu Burtescu -41 de ani, ex-arbitru FIFA futsal, arbitru Liga 4 Dâmboviţa, consilier DJST Dâmboviţa.

Nume noi în scandalul arbitrilor români deghizați. Aici, brigada de la meciul amical Voința Sibiu - Khazar Lankaran, din 2012: Ionescu, Burtescu, Mihalache

Ion Crăciunescu comentează scandalul arbitrilor deghizați: ”Ăștia sunt primii acoperiți care au fost descoperiți!”. Atac la șefii CCA

Nume noi în scandalul arbitrilor români deghizați. Toți sunt din Dâmbovița! ”I-am avertizat că s-ar putea să aibă probleme”

Prinși cu minciuna. Se strânge lațul în jurul arbitrilor deghizați pentru a truca meciuri la pariuri. Sunt implicați și arbitri din Liga 1!

Ioan Negoescu și-a dat demisia după ce a izbucnit scandalul arbitrilor români care s-au dat bulgari și turci la amicale din Antalya

I-am prins cu minciuna pe arbitrii deghizați de la amicalele din Antalya și din Cipru! EXCLUSIV

Cristian Grigorașcu, unul dintre arbitri acuzați că au făcut jocuri pentru mafia pariurilor, și-a dat drumul la gură

Prima reacție a lui Dan Petre legată de scandalul arbitrilor deghizați de la amicalele din Cipru și din Turcia: ”Nu am participat la meciuri trucate”

Arbitri români au luat identități false și au orchestrat blaturi pentru pariuri în Turcia și Cipru? S-ar fi vândut și pe 1.000 de euro. Reacții / VIDEO

Un om din sistem i-a demascat pe arbitrii români care au orchestrat blaturi în Turcia și Cipru: ”Fac asta de cinci ani” | EXCLUSIV

Omul care a girat manevrele arbitrilor deghizați a fost exclus din structurile AJF Dâmbovița


Citește și: Șeful Serviciului Omoruri, în lacrimi vorbind despre legile justiției: „Va trebui să punem pedofilul față în față cu victima”

Loading...
Comentarii