MENIU CAUTĂ
13 Feb. 2018 14:54

Ce a ajuns să facă Nicolae Mitea acum. „M-am obişnuit cu lumea asta rea în care trăim: că am datorii, că am vândut casa”

Distribuie

Nicolae Mitea a vorbit despre viața sa de acum, când nu mai este implicat în lumea fotbalului.

Fostul fotbalist Nicolae Mitea, care a avut o relație de lungă durată cu Andreea Tonciu, este acum un bărbat așezat la casa lui.

Nicolae Mitea este căsătorit, iar în luna martie a anului trecut a devenit tătic de fetiță.

Acesta a acordat un interviu pentru prosport.ro, în care a oferit detalii despre viața sa de acum. Acesta nu mai este implicat în forbal, dar se ocupă de afaceri imobiliare.

„M-am obişnuit cu lumea asta rea în care trăim: că am datorii, că am vândut casa. Din această cauză nici nu vreau să mai vorbesc, să apar, să dezmint…”, a spus Nicolae Mitea referitor la faptul că ar avea datorii.

„Sunt bine, slavă Domnului. Fericit, liniştit. Sunt împlinit din toate punctele de vedere”, a adăugat el.

„Mă bazez pe terenuri, sunt în domeniul imobiliar. Am ieşit din lumea fotbalului, doar mai urmăresc meciurile, mă uit la emisiuni. Punct…”, a mai spus Nicolae Mitea.

„Cu fotbalul am înţeles, nu mai ai legătură. Apropo de domeniul imobiliar, până la urmă ai vândut casa în care locuiai?”, a fost întrebat fostul fotbalist, iar răspunsul a venit imediat:

„Nu. Dar, şi dacă vând, pot să dau zece case că sunt proprietăţile mele şi eu mi le-am cumpărat, nu altcineva. Şi în trecut am vândut trei, şi mai vând încă trei. Care e problema!? Cine nu şi-ar dori să aibă case de sute de mii de euro? Eu am făcut totul prin valoare şi pe picioarele mele, nu pe vorbe. Ce se spune despre mine sau se speculează pun la dos! Ştiu ce am făcut, ce am arătat ca fotbalist. Nu mă intersează ce zic alţii, nu-mi dau ei să mănânc! Dacă vând 10.000 de hectare pe care le am, doar nu le dau pe ale altuia…”.


Citește și: Funcționarii publici dau în judecată Guvernul, după transferul contribuțiilor la angajat, pentru scăderile de venituri


 

Citește mai multe despre nicolae mitea și imobiliare pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii