MENIU CAUTĂ
30 Oct. 2017 15:02

Ce băieți frumoși are Adrian Mutu. Fiul cel mare e topit după mezinul familiei

Distribuie

Relația dintre copiii lui Adrian Mutu, chiar dacă nu au aceeași mamă, este una cât se poate de bună.

Adrian Mutu s-a căsătorit, pe 9 octombrie anul acesta, cu Sandra, cea care i-a devenit astfel cea de-a treia parteneră de viață cu acte în regulă. Cei doi au împreună un băiețel, Tiago.

El a mai fost căsătorit și cu Consuelo Matos Gomez, o brunetă focoasă din Republica Dominicană, care a reînceput de curând să fie activă pe rețelele de socializare.

Cuplul are împreună două minunăţii de fetiţe, Adriana şi Maya, care sunt extrem de frumoase.

Înainte de mariajul cu Consuelo Matos Gomez, Briliantul a fost însurat cu senzuala actriță Alexandra Dinu, împreună cu care are un băiat, Mario.

Deși are patru copii cu trei femei diferite, Adrian Mutu este foarte grijulei cu toți. Ba mai mult decât atât, se pare că între copiii fostului fotbalist există o relație cât se poate de bună. Cel puțin în cazul celor doi băieți ai sportivului, Mario, fiul cel mare, și Tiago, mezinul.

O imagine făcută publică de Adrian Mutu stă dovadă în acest sens. mario l-a cunoscut pe frățiorul lui mai mic, Tiago. cei doi au fost fotografiați în timp ce Mario îl țiune tandru în brațe pe micuțul Tiago.

„Băieții mei! ? @mariomutu #tiago #brotherhood #brotherconnection”, a comentat Adrian Mutu lângă imaginea în care apar fiii săi.

„Toți copiii tăi sunt tare frumoși! Să-ți trăiască sănătoși cu toți și tu alături de ei”, „Ai fost de nota 10 ca sportiv, acim ești de nota 10 ca tată! Să fie sănătoși și ei, și voi ca părinți, ca să îi creșteți frumos!”, sunt mesajele pe care Adrian Mutu le-a primit de la fanii săi.


Citește și: INTERVIU EXCLUSIV cu fiica ucigașului Mihaelei Runceanu, la 28 de ani de la crima care a zguduit România


 

Citește mai multe despre Alexandra Dinu, consuelo matos gomez, Mario Mutu, Copii și Familie pe Libertatea.

Comentarii