Mergi direct la conținut »
Ce îi spunea Alinei Vidican nașul Gigi Becali: "Atunci rabdă". Oare asta o așteaptă și pe Valentina Pelinel?
Sport Libertatea > Sport > Ce îi spunea Alinei Vidican nașul Gigi Becali: "Atunci rabdă". Oare asta o așteaptă și pe Valentina Pelinel?

Ce îi spunea Alinei Vidican nașul Gigi Becali: „Atunci rabdă”. Oare asta o așteaptă și pe Valentina Pelinel?

Alina Vidican, femeia pe care Cristi Borcea a părăsit-o pentru Valentina Pelinel, a fost avertizată încă de la nuntă despre faptul că ar putea fi înșelată de partenerul de viață.

De Dana Aramă,

Cristi Borcea este cunoscut ca un mare crai. Femeile cu care a fost însurat au fost trădate în amor, ceea ce ar putea să fie un semnal de alarmă pentru actuala parteneră de viață a omului de afaceri, fostul model Valentina Pelinel.

Alina Vidican, cea pe care Cristi Borcea a părăsit-o pentru Valentina Pelinel, a fost avertizată încă de la nuntă din 2011 despre eventualele infidelități ale lui Cristi Borcea. Cel care i-a atras atenția a fost chiar nașul celor doi, omul de afaceri Gigi Becali.

„Eu i-am spus finei când i-am cununat: „Toată viața o să te înșele Borcea. Să nu cumva să plângi în fața mea”. Ea a zis. „Nu pot, nașule fără el, că îl iubesc”. „Atunci rabdă”, i-am zis eu”, declara Gigi Becali.

Mihaela Borcea este prima soție a omului de afaceri Cristi Borcea. Din căsnicia Mihaelei Borcea cu Cristi Borcea au rezultat  trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. Ulterior, Cristi Borcea a fost căsătorit cu Alina Vidican. În prezent, Cristi Borcea are o relație cu fostul model Valentina Pelinel, cu care are un fiu, Milan.


Citește și: Previziuni Urania pentru perioada 21 – 27 iulie 2018. Soarele va intra în zodia Leului. Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă. Lună Plină în Vărsător


 

Close
Închide
  Close