MENIU CAUTĂ
21 Iul. 2018 11:01

Ce îi spunea Alinei Vidican nașul Gigi Becali: „Atunci rabdă”. Oare asta o așteaptă și pe Valentina Pelinel?

Distribuie

Alina Vidican, femeia pe care Cristi Borcea a părăsit-o pentru Valentina Pelinel, a fost avertizată încă de la nuntă despre faptul că ar putea fi înșelată de partenerul de viață.

Cristi Borcea este cunoscut ca un mare crai. Femeile cu care a fost însurat au fost trădate în amor, ceea ce ar putea să fie un semnal de alarmă pentru actuala parteneră de viață a omului de afaceri, fostul model Valentina Pelinel.

Alina Vidican, cea pe care Cristi Borcea a părăsit-o pentru Valentina Pelinel, a fost avertizată încă de la nuntă din 2011 despre eventualele infidelități ale lui Cristi Borcea. Cel care i-a atras atenția a fost chiar nașul celor doi, omul de afaceri Gigi Becali.

„Eu i-am spus finei când i-am cununat: „Toată viața o să te înșele Borcea. Să nu cumva să plângi în fața mea”. Ea a zis. „Nu pot, nașule fără el, că îl iubesc”. „Atunci rabdă”, i-am zis eu”, declara Gigi Becali.

Mihaela Borcea este prima soție a omului de afaceri Cristi Borcea. Din căsnicia Mihaelei Borcea cu Cristi Borcea au rezultat  trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. Ulterior, Cristi Borcea a fost căsătorit cu Alina Vidican. În prezent, Cristi Borcea are o relație cu fostul model Valentina Pelinel, cu care are un fiu, Milan.


Citește și: Previziuni Urania pentru perioada 21 – 27 iulie 2018. Soarele va intra în zodia Leului. Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă. Lună Plină în Vărsător


 

Citește mai multe despre avertisment, inselat și Nuntă pe Libertatea.

Comentarii