Mergi direct la conținut »
Cel mai mare stadion din lume se va construi din cauza unui pariu pierdut! Câte locuri va avea colosul
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Cel mai mare stadion din lume se va construi din cauza unui pariu pierdut! Câte locuri va avea colosul

Cel mai mare stadion din lume se va construi din cauza unui pariu pierdut! Câte locuri va avea colosul

Cel mai mare stadion din lume se va construi din cauza unui pariu pierdut! Câte locuri va avea colosul.

Cel mai mare stadion din lume se va construi într-o țară fără o mare tradiție fotbalistică, Irak! Acest stadion se va construi din greșeală. Sau, mai exact spus, din pricina unui pariu pierdut.

Cel mai mare stadion din lume se va construi din cauza unui pariu pierdut. Arena va avea 135.000 de locuri

Salman bin Abdul Aziz, Regele Arabiei Saudite, mare microbist, a promis, înaintea unui meci amical, că va construi un stadion impresionant dacă ţara sa va pierde. Salman bin Abdul Aziz nu s-a dovedit foarte inspirat, fiindcă Arabia Saudită a jucat cu Irak şi a fost învinsă fără drept de apel, scor 1-4.

Regele a fost nevoit să se ţină de promisiune şi a virat deja primele tranşe de bani pentru ca lucrările la proiect să înceapă. Arena va avea 135.000 de locuri şi va fi construită în Irak.

În acest moment, cel mai mare stadion din lume este unul aflat tot în Asia, la Phenian, în Coreea de Nord, care are 114.000 de locuri. În ierarhia stadioanelor urmează 8 arene din SUA, majoritatea folosite de echipe de fotbal american, toate cu peste 100.000 de locuri, iar pe locul 10 se situează „Melbourne Cricket Ground”, cu 100.024 locuri.

Cea mai mare arenă europeană este „Camp Nou”, din Barcelona, cu 99,354 locuri.


CITEȘTE ȘI: 

Simona Halep s-a întâlnit cu una dintre actrițele ei favorite. ”Îmi place ultimul ei film”

Close
Închide
  Close