Mergi direct la conținut »
”CFR Cluj ar trebui să-și primească înapoi punctele”, Mircea Pascu, fost președinte al Federației Române de Fotbal
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > ”CFR Cluj ar trebui să-și primească înapoi punctele”, Mircea Pascu, fost președinte al Federației Române de Fotbal

”CFR Cluj ar trebui să-și primească înapoi punctele”, Mircea Pascu, fost președinte al Federației Române de Fotbal

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne va da vineri verdictul în cazul depunctării clubului CFR Cluj. Până atunci, fostul președinte al FRF, Mircea Pascu, și-a exprimat punctul de vedere în acest caz:

”CFR-ul trebuie să-și primească punctele înapoi. Ele au fost câștigate pe teren, deci, din punct de vedere sportiv, așa ar fi corect. CFR-ul a muncit pentru acele puncte, era în zona cupelor europene. A cheltuit niște bani cu deplasările, sunt puncte luate pe nedrept, asta-i părerea mea”, a declarat, pentru ziarul ”Ring”, Pascu.

Fostul șef al fotbalului românesc a venit și cu o soluție, astfel încât Liga I să nu se mai confrunte cu probleme asemănătoare cu cea de la CFR Cluj:

”Partea cu salariile ar trebui rezolvată într-un alt mod și cred că sunt soluții. Se poate cere un fond de garantare a salariilor jucătorilor înainte de începerea campionatului, printr-o sumă depusă la bancă, așa cum este în Elveția sau în Italia, și atunci nu s-ar mai întâmpla acest derapaj”.

CFR Cluj a fost penalizată cu 24 de puncte de către Comisia de Disciplină a FRF, în urma neachitării datoriilor către cinci foşti jucători (Daniel Stana, Laszlo Sepsi, Claudiu Voiculeț, Ioan Hora și Vasile Maftei). 

Formația ardeleană ocupă în prezent locul 16, retrogradabil, cu 30 de puncte. 

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close