MENIU CAUTĂ
08 Feb. 2018 16:35

Chiricheș le va lua pulsul celor de la Lazio, înaintea duelului cu FCSB, și le poate ”vinde” toate ponturile românilor

Distribuie

Chiricheș le va lua pulsul celor de la Lazio, înaintea duelului cu FCSB, și le poate ”vinde” toate ponturile românilor. FCSB și Lazio se vor întâlni joi, 15 februarie, pe ”Arena Națională”, în prima manșă din șaisprezecimile de finală din Liga Europa.

La sfârșitul săptămânii, ambele echipe vor da piept cu liderul din campionatul din care fac parte. FCSB va primi replica celor de la CFR Cluj, tot pe 'Arena Națională', în timp ce Lazio se va deplasa în infernul de la Napoli.

Chiricheș le va lua pulsul celor de la Napoli înaintea duelului cu FCSB. Profită de accidentarea lui Albiol

Vlad Chiricheș a ajuns în acest sezon rezervă de lux la Napoli, dar, contra lui Lazio, românul va apărea pe teren. Asta deoarece spaniolul Raul Albiol este accidentat și nu va fi refăccut până la ora meciului.

În fiecare echipă vom avea, așadar, câte un fundaș central român. La Lazio joacă „eternul' Ștefan Radu, care tocmai a împlinit 10 ani de când joacă la această echipă și a bifat borna de 300 de partide. În timp ce la napolitani va evolua Vlad Chiricheș.

Știut fiind „trecutul' stelist al acestuia, Chiricheș poate reprezenta o sursă bună despre ultimele informații legate de jocul celor de la Lazio.

La Lazio situația este foarte încordată după ultimele evenimente, soldate cu îndepărtarea din lot a brazilianului Felipe Anderson.


CITEȘTE ȘI: Dosarul 'Rahova' / Tăcerea deținuților bătuți, 'cumpărată' de gardieni cu țigări, cafea și pachete suplimentare

Loading...
Comentarii