Mergi direct la conținut »
Cine l-a salvat pe Dan Petrescu de furia suporterilor din Chiajna!
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Cine l-a salvat pe Dan Petrescu de furia suporterilor din Chiajna!

Cine l-a salvat pe Dan Petrescu de furia suporterilor din Chiajna! ”Bursucul” a fost suspendat pentru și a văzut meciul din una dintre tribunele ale stadionului din Ilfov.

CFR Cluj a învins-o cu 1-0 pe Concordia Chiajna, în deplasare, în etapa a 10-a din Liga 1. Clujenii au marcat singurul gol prin Ciprian Deac, din penalty.

Clujenii au beneficiat încă o dată de un penalty, fiind a cincea oară în zece etape când CFR a primit o lovitură de la 11 metri. Decizia lui Marcel Bîrsan de a acorda un penalty pentru formaţia antrenată de Dan Petrescu a fost îndelung contestată de către suporterii echipei ilfovene.

Cine l-a salvat pe Dan Petrescu de furia suporterilor din Chiajna! Joe, șeful bodyguarzilor ”Bursucului”

La finalul meciului de la Chiajna, suporterii formaţiei ilfovene l-au admonestat pe Dan Petrescu. Antrenorul lui CFR Cluj a părăsit cu greu tribunele stadionului, în condiţiile în care echipa lui a câştigat încă un meci după un penalty. ”Bursucul” a avut nevoie de protecţia pazei de pe arena ilfoveană la sfârşitul meciului, acesta fiind înjurat de suporterii lui CFR Cluj.

Fanii Concordiei au strigat ”Hoţii! Hoţii!” şi ”Eşti o ruşine” la plecarea lui Dan Petrescu din tribunele stadionului ilfovean. Antrenorul lui CFR Cluj a avut nevoie de intervenţia a patru bodyguarzi, conduși de ”Joe” (fosto protector la Petrolul Ploiești) pentru a pleca nevătămat. Suporterii l-au huiduit până să ajungă la autocarul echipei.

Close
Închide
  Close