Mergi direct la conținut »
Claudiu Niculescu negociază în secret preluarea băncii tehnice a Petrolului?
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Claudiu Niculescu negociază în secret preluarea băncii tehnice a Petrolului?

Claudiu Niculescu negociază în secret preluarea băncii tehnice a Petrolului?

Continuă zvonurile privind iminenta plecare în intersezon a tehnicianului principal al Petrolului Ploieşti, Gheorge Mulţescu (62 de ani), chiar dacă antrenorul ”găzarilor” a infirmat pentru SportNews.ro posibila despărţire de ”lupii galbeni”.

Conform gsp.ro, şefii Petrolului ar fi avut în secret deja mai multe discuţii cu Claudiu Niculescu (38 de ani), claugolactualul tehnician al echipei ”surpriză” din Cupa României, CS Mioveni. După ce a eliminat pe rând, din competiţia KO, pe deţinătoarea trofeului Astra Giurgiu, dar şi pe Dinamo Bucureşti, tehnicianul echipei din eşalonul secund s-ar fi autopropus pe banca unei echipe de Liga I. În trecut a mai antrenat pe Universitatea Cluj.

Astfel, oficialii clubului prahovean ar fi intrat pe fir şi ar fi demarat deja negocierile cu ”Clau-gol”. Mutarea ar urma să se facă în intersezon, dacă Gigi Mulţescu ar da curs vreunei oferte avantajoase pentru el.

”Bărbatul află ultimul că-l înşală nevasta, dar nici chiar aşa! Eu vreau să-mi continui munca la Petrolul!” a declarat Gheorghe Mulţescu pentru gsp.ro

4 este locul ocupat de CS Mioveni, echipa lui Claudiu Niculescu, în acest moment în Seria B2, cu 5 victorii, două remize şi 4 eşecuri.

CITEŞTE ŞI »> Flavius Stoican este pe făraş: favorit e un fost dinamovist

Close
Închide
  Close