Mergi direct la conținut »
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Comentatorii străini sunt șocați de numărul mare de români care o încurajează pe Simona Halep în Canada: ^”Este cea mai iubită jucătoare de tenis a lumii”! GALERIE FOTO

Comentatorii străini sunt șocați de numărul mare de români care o încurajează pe Simona Halep în Canada: ^”Este cea mai iubită jucătoare de tenis a lumii”! GALERIE FOTO

[gallery ids="1354822,1354734,1354825,1354826,1354827,1354828"]

Simona Halep este în semifinale la Toronto, unde sâmbătă (ora 20.00) o va întâlni pe italianca Sara Errani, o întrecere sub egida WTA care pregătește US Open, ultimul turneu de Mare Șlem al anului.

Sportiva de 23 de ani, stabilizată pe locul 3 în clasamentul mondial feminin, continuă să uimească în circuit. Prin rezultate, dar și prin faptul că are cei mai mulți fani care vin să o vadă.

Românii dau buluc pe stadion, la meciurile Simonei. S-a întâmplat la Dubai, la Miami, acum, și în Canada. La ”sfertul” cu poloneza Agnieszka Radwanska, de vineri seară, fanii tricolori n-au tăcut o clipă, nici măcar după începutul lamentabil de meci al Simonei, 0-6! La un moment dat, din tribună s-a auzit chiar un îndemn specific fotbalului: ”Hai, că nu știe”!

”Halep este cea mai iubită jucătoare de tenis a lumii!”, au concluzionat comentatorii postul BT Sport 2, în timpul jocului cu Radwanska.

 

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close