Mergi direct la conținut »
Cosmin Contra, înainte de România - Malta: ”Trebuie să marcăm repede și de cât mai multe ori”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Cosmin Contra, înainte de România - Malta: ”Trebuie să marcăm repede și de cât mai multe ori”

Cosmin Contra, înainte de România – Malta: ”Trebuie să marcăm repede și de cât mai multe ori”

Pentru România, partida cu Malta, programată duminică, pe arena Ilie Oană din Ploiești, în preliminariile Euro 2020 trebuie câștigată, în primul rând, și la cât mai multe goluri diferență, dacă se poate.

De Ciprian Iana,

Asta pentru că, la finalul preliminariilor, în caz de egalitate între două echipe, al doilea criteriu de departajare după rezultatul direct este golaverajul general în grupă.

Așa că victoria la scor cu maltezii ar mai îndulci un pic înfrângerea suferită, joi seară, cu Spania și ar da tricolorilor speranțe, înaintea marilor “bătălii” de pe teren propriu cu Norvegia (15 octombrie) și cu Suedia (15 noiembrie).

“Situaţia în grupă nu s-a schimbat foarte mult. Avem încă şanse la calificare. Suntem în luptă directă pentru locul 2 cu Suedia şi Norvegia”, a anunțat Ciprian Tătărușanu, portarul care a făcut minuni la jocul cu ibericii.

Până la jocurile decisive cu nordicii, meciul cu Malta trebuie câștigat. “Avem un singur gând, acela de a câștiga meciul cu Malta. Nu avem altă opţiune! Suntem la mâna noastră. Vrem să câştigăm meciurile cu echipele cu care suntem în competiţie, iar atunci ne vom atinge obiectivul, calificarea la EURO 2020”, a spus Ianis Hagi.

Acesta a adăugat: “La echipa națională este un schimb de generație, încercăm să facem un mixt cât mai bun și să evoluăm bine. Nu are rost să ne gândim la meciurile din trecut, nu ne mai ajută cu nimic”.

Afaceri de familie pe banii statului. Organigrama ISU Vaslui, plină de rude
Recomandări

Afaceri de familie pe banii statului. Organigrama ISU Vaslui, plină de rude

Selecționerul Cosmin Contra a vorbit și el despre partida de la Ploiești, precizând clar obiectivul echipei: “Trebuie să marcăm repede cu Malta și de cât mai multe ori. La final poate conta mult golaverajul”.

Pușcaș a fost cel mai periculos jucător român din partida cu Spania / FOTO: Hepta

Ne aşteaptă patru finale, de noi depinde dacă ne calificăm la Campionatul European. E adevărat că orice pas greşit ne diminuează şansele. Dacă vom câştiga toate meciurile, vom ajunge sigur la Euro 2020” – Cosmin Contra

Close
Închide
  Close