De Ciprian Iana,

Astfel, fostul fotbalist de la AS Roma (2003-2007) și Internazionale Milano (2007-2014) a fost ales în primul ”11” al stranierilor din estul Europei în apărare.

Un fundaș versatil și care a fost la apogeu în perioada lui Jose Mourinho la Inter. Românul a înregistrat peste 120 de apariții la AS Roma înainte de transferul la Inter din 2007 acolo unde a <<înflorit».

A devenit rapid unul dintre preferații lui Mourinho, cel care a reușit să-i țină temperamentul în control ceea ce a îmbunătățit enorm consistența jocului său”, a jotat Football Italia.

”A câștigat Scudetto și a fost o parte importantă la tripla istorică a lui Inter din 2010, astfel că românul merită clar un loc în < s-a mai notat în comentariul despre Cristi Chivu.

Interesant este că în acesată echip ideală nu apare și Adrian Mutu, fotbalist care a marcat peste 100 de goluri în Serie A.

Mutu a jucat 271 de partide în Serie A la Inter Milano, Verona, Parma, Juventus Torino, Fiorentina și Cesena, marcând 103 goluri.

Echipa ideală a jucătorilor proveniți din Europa de Est:

Samir Handanovic (Udinese, Inter) – Kakha Kaladze (Milan, Genoa), Cristi Chivu (AS Roma, Inter), Sinisa Mihajlovic (Roma, Sampdoria, Lazio, Inter) – Zvonimir Boban (Milan), Dejan Stankovic (Lazio, Inter), Vladimir Jugovic (Sampdoria, Juventus, Lazio, Inter), Pavel Nedved (Lazio, Juventus) – Dejan Savicevic (Milan), Zbigniew Boniek (Juventus, Roma) – Andriy Șevcenko (Milan).

Citeşte şi:

FRF a trimis la UEFA garanțiile guvernamentale privind organizarea Euro 2020 la București

Khabib, campionul UFC, e devastat: “Mulți oameni pe care îi cunosc au murit de coronavirus. Tata e în spital”

LIVE UPDATE Coronavirus România, 19 mai. 155 de cazuri noi în ultimele 24 de ore. Bilanțul deceselor a ajuns la 1.137

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.
HOROSCOP
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.