Mergi direct la conținut »
Cristian "The Fastest" Milea se luptă la Superkombat București cu Marvin Ullrich, campionul Franței la kickbox / VIDEO
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Cristian "The Fastest" Milea se luptă la Superkombat București cu Marvin Ullrich, campionul Franței la kickbox / VIDEO

Cristian „The Fastest” Milea se luptă la Superkombat București cu Marvin Ullrich, campionul Franței la kickbox / VIDEO

Cristian Milea, 27 de ani, campion naţional Local Kombat și câştigătorul centurii europene K1 la profesionişti, va urca sâmbătă seară, la Sala Polivalentă, în ringul de la Superkombat, acolo unde se va lupta cu Marvin Ullrich, campionul Franței la kickbox.

Milea, 69 de meciuri în carieră, din care 58 de vitorii (23 prin KO) și 11 înfrângeri, este pregătit pentru gala Superkombat de la București și le promite fanilor spectacol în ring. ”Sunt pregatit 100%, m-am antrenat câte 4 ore pe zi, sunt într-o formă extraordinară!Le promit fanilor că voi face spectacol și nu îi voi dezamăgi”, ne-a declarat Cristian Milea.

Luptătorul, care a luat lecții de acordeon în copilărie și a fost în corul școlii, dar, de la vârsta de 12 ani a intrat în sala de antrenament, ajungând în cele din urmă campion, se decrie ca fiind modest și perseverent: ”Din băiatul timid, am trecut la partea agresivă din ring. Sunt un sportiv modest, perseverent, ambițios”. Masterand în sport, Milea nu exclude varianta de a profesa pe viitor în învătământ.

[responsive-video player=”youtube” identifier=”6cV5sI1RT1k” autoplay=”0″]

 

Antrenorul său, maestrul Florin Mînă, este mulțumit de pregătirea lui Cristian Milea, promițând la rându-i că elevul său va face un meci frumos la Superkombat București. ”Cristi este un băiat foarte perseverent, receptiv, dar mai are de tras încă. Țintim să ajungem între primii 8 luptători ai lumii”, ne-a declarat Florin Mînă.

[responsive-video player=”youtube” identifier=”GvM0t9Zq-wg” autoplay=”0″]

Close
Închide
  Close