Mergi direct la conținut »
Cristina Neagu își petrece sărbătorile de iarnă acasă. Mesajul handbalistei de aur a României
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Cristina Neagu își petrece sărbătorile de iarnă acasă. Mesajul handbalistei de aur a României

Cristina Neagu își petrece sărbătorile de iarnă acasă. Mesajul handbalistei de aur a României

Anul 2019 a fost unul dificil pentru Cristina Neagu. Handbalista de 31 de ani a fost în refacere nu mai puțin de zece luni, după ruptura de ligamente încrucișate suferită la meciul cu Ungaria, din decembrie anul trecut, de la Euro 2018.

De Ciprian Iana,

Revenită pe teren în noiembrie, Cristina Neagu a fost cu naționala feminină de handbal a României șla Campionatul Mondial 2019 din Japonia, însă rezultatele nu au fost unele așteptate, fetele noastre terminând competiția pe un modest loc 12.

După acest an agitat, Cristina Neagu a ales să-și petreacă sărbătorile de iarnă acasă.

”Crăciun fericit tuturor”, a fost mesajul handbalistei pe contul ei de Facebook.

Cristina Neagu a mai notat: ”Nu există joburi mici, așa cum nu există cadouri mici, atunci când sunt oferite cu drag, de oameni speciali. Momentele de bucurie care par nesemnificative sunt, de fapt, cele mai importante, așa cum se întâmplă și atunci când joci și încerci să atingi performanța. Nu o poți face decât parcurgând niște pași mici, dar esențiali”. 

În vârstă de 31 de ani, Cristina Neagu a fost desemnată de patru ori cea mai bună jucătoare din lume( în 2010, 2015, 2016 și 2018), performanță unică în handbalul mondial.

Close
Închide
  Close