Mergi direct la conținut »
Croația - Danemarca, la Campionatul Mondial de fotbal Rusia 2018: 4-3 (1-1, 1-1, după loviturile de departajare). Dramatism total de la punctul cu var Galerie foto
9imagini
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Croația - Danemarca, la Campionatul Mondial de fotbal Rusia 2018: 4-3 (1-1, 1-1, după loviturile de departajare). Dramatism total de la punctul cu var

Croația – Danemarca, la Campionatul Mondial de fotbal Rusia 2018: 4-3 (1-1, 1-1, după loviturile de departajare). Dramatism total de la punctul cu var

Croația - Danemarca a fost prefațat de reprezentații celor două echipe, care promit spectacol. Ex-iugoslavii cred că pot produce surpriza la Campionatul Mondial, în timp ce nordicii sunt optimiști, după calificarea în optimi.

CROAȚIA – DANEMARCA 4-3 (1-1, 1-1, după loviturile de departajare)

LIVETEXT, AICI.

REZULTATELE COMPLETE, AICI.

Croația s-a calificat dramatic în sferturile de finală ale Cupei Mondiale, după un meci cu un start și un final nebun. Danezii au deschis scorul din primul minut, prin M. Jorgensen, dar croații au egalat imedat, în minutul 4, prin Mandzukici.

Cu toate că startul lansat dădea iluzia unei partide de poveste, n-a fost deloc așa. S-a jucat modest, fiecare echipă părând mai preocupată să nu greșească.

Și nu s-a greșit până în minutul 114, când croații au primit un penalty. Luka Modrici nu l-a putut învinge ppe Kasper Schmeichel, care a amânat verdictul la loviturile de departajare.

A fost un duel fabulos al portarilor Subasici și Schmeichel. Croatul a parat trei lovituri, danezul doar două, dar a fost foarte aproape să-l blocheze iar pe Modrici. Croația a învins astfel cu 3-2 și se pregătește de sfertul de finală cu Rusia.

“Cred că veţi vedea altă Danemarcă faţă de cea de până acum. Trebuie să jucăm altfel ca să ne calificăm. Sigur că trebuie să ne apărăm, dar trebuie şi să atacăm mai mult decât în meciurile precedente. Va exista o energie pozitivă, fiindcă e uimitor că am ajuns aşa departe. Trebuie să scoatem cât mai mult din această ocazie extraordinară”, a spus selecționerul danez Hareide, a cărui echipă este neînvinsă de 18 partide, lucru datorat mai ales unei defensive de fier.

Un medic hematolog a izbucnit: ”România nu poate începe cel mai eficient tratament pe pacienții COVID-19 pentru că nu are un test”
Recomandări

Un medic hematolog a izbucnit: ”România nu poate începe cel mai eficient tratament pe pacienții COVID-19 pentru că nu are un test”

 

“Apărarea a funcționat bine până acum. Faptul că ne-am îndeplinit obiectivul minimal, calificarea în optimi, ne va face să jucăm fără presiune. Am tot spus că Croația poate obține un rezultat mare la Cupa Mondială. Cred că putem fi surpriza acestei ediții”, a declarat fundașul croat Dejan Lovren.

Echipele probabile

Croația: Subasic – Vrsaljko, Lovren, Vida, Strinic – Rakitic, Brozovic – Rebic, Modric, Perisic – Mandzukic. Antrenor: Zlatko Dalic
Danemarca: Schmeichel – Dalsgaard, Kjaer, A. Christensen, Stryger Larsen – M. Jörgensen – Delaney, Eriksen – Sisto, Y. Poulsen – N. Jörgensen. Antrenor: Age Hareide
Arbitru: Nestor Pitana (Argentina)
Stadion: Nijni Novgorod (Nijni Novgorod)

Poate te interesează și Fulgerul Kylian Mbappe: cu balonul la picior, a avut o viteză mai mare decât a lui Usain Bolt

Close
Închide
  Close