Mergi direct la conținut »
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > CS Universitatea Craiova și-a prezentat echipamentul pentru noul sezon. Sâmbătă, Supercupa cu CFR Cluj / FOTO

CS Universitatea Craiova și-a prezentat echipamentul pentru noul sezon. Sâmbătă, Supercupa cu CFR Cluj / FOTO

CS Universitatea Craiova și-a prezentat echipamentul pentru noul sezon. Sâmbătă, Supercupa cu CFR Cluj.

De Ciprian Iana,

Echipa de fotbal Universitatea Craiova şi-a prezentat, joi, într-o conferinţă de presă organizată la Stadionul ”Ion Oblemenco”, echipamentul de joc pentru sezonul 2018-2019.

Ca şi în sezonul trecut, partenerul principal al clubului este prezent pe piept, în timp ce pe laterala tricoului clubul a dorit să scoată în evidenţă ”agresivitatea leului”, simbol prezent de altfel şi pe autocarul echipei.

”Fiindcă istoria a fost scrisă de eroi am dorit să scoatem în evidenţă şi Campioana Unei Mari Iubiri. Denumirea se regăseşte pe spatele tricoului, chiar deasupra numelui jucătorului, sub o grafică specială realizată în urmă cu ceva timp de suporteri. Nu în cele din urmă, fontul numerelor de pe tricouri este inspirat din sabia leului de pe stema Universităţii, printr-o formă ascuţită adaptată noilor tendinţe”, precizează clubul.

Echipamentul de deplasare, alb

Echipamentul de joc este albastru, celelalte opţiuni (deplasare, rezervă) fiind alb, respectiv negru.

”Aşteptăm suporterii sâmbătă alături de noi şi avem speranţa că vom trăi o nouă clipă de fericire şi Supercupa României va rămâne la Craiova”, a declarat managerul general al clubului, Marcel Popescu, citat de Agerpres.

Universitatea, deţinătoarea Cupei României, o va întâlni sâmbătă pe campioana CFR Cluj, pe Stadionul ”Ion Oblemenco”, în Supercupa României, de la ora 20,30. 


Dragoș Sasu, corespondentul Libertatea la Bruxelles, povestește zece lucruri neştiute despre Summit-ul NATO și oferă o interesantă abordare în cifre/ FOTO

Close
Închide
  Close