MENIU CAUTĂ

CSA Steaua și-a anunțat lotul și obiectivele pentru noul sezon. Debutul e cu Carmen!

Distribuie

CSA Steaua și-a anunțat lotul și obiectivele pentru noul sezon. Debutul e cu Carmen! CSA Steaua o ia de la capăt din Liga 4, după un sezon, primul din existența noului club, în care a ratat promovarea, dar și Cupa României, faza pe București.

Ion Ion, fostul antrenor, a fost dat afară. Tehnicianul echipei este acum Ștefan Iovan. Jucătorii care au rămas sunt dezamăgiți că salariile li s-au redus la maximum 1.800 de lei (anul trecut, planfonul maxim a fost de 2.500 de lei).

Mai mult, cu toate că la sfârșitul campionatului precedent li s-a promis că vor fi lăsați să plece gratuit, cei care nu s-au mișcat rapid s-au trezit legați de glie.

CSA Steaua și-a anunțat lotul și obiectivele pentru noul sezon. Vor din nou promovarea

Din lotul din 2017 – 2018, au plecat Ad. Grigore, Ed. Radu, Mihai Lolescu, Andrei Pătrănoiu, Cadolar Curt, Junior Măcriș, Chivu, Dorobanțu, Turbatu, Gh. Constantinescu, Chirilă, Al. Moldoveanu, R. Prodan, Peptănuș.

A dispărut și senegalezul Camara. Acesta nu mai putea fi plătit, fiindcă nu-și poate face PFA, nefiind cetățean român. Acesta a fost plătit pe un PFA al unui coleg în sezonul precedent, susțin surse din cadrul clubului.

În ediția de campionat 2018-2019 se va folosi următorul lot: Iancu, Chiș și Vlase (venit de la CSM Oltenița) – portari;
Iordache, Jitaru, Zanfir, Pădureţ, Sitaru, Ogică, Olaru, Ghiţă, Aldea, Vîlcea, Răsdan, Mărgărit, Robu, Tîrnăcop, Predescu şi Mirea – jucători de câmp.

Butoi şi Zamfirescu sunt accidentaţi şi vor fi indisponibili pentru primele runde. Team manager este Marius Lăcătuş, iar Ştefan Iovan antrenor. De pregătirea portarilor se ocupă Gheorghe Niţu, iar preparator fizic este Bajko Ferenc.

În prima etapă, Steaua va juca pe 25 august, pe teren propriu, contra celor de la AS Carmen București 1937. Obiectivele echipei noastre sunt câştigarea Ligii a IV-a, promovarea în Liga a III-a şi cucerirea fazei municipale a Cupei României.


Citește și: Zeci de instituţii încalcă legea. Nu şi-au desemnat purtători de cuvânt sau refuză să le dezvăluie numele

Citește mai multe despre CSA STEAUA, Liga 4 și obiective pe Libertatea.

Comentarii