Mergi direct la conținut »
CSM București a pierdut acasă cu Esbjerg, în etapa a 5-a din grupa B a Ligii Campionilor la handbal feminin
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > CSM București a pierdut acasă cu Esbjerg, în etapa a 5-a din grupa B a Ligii Campionilor la handbal feminin

CSM București a pierdut acasă cu Esbjerg, în etapa a 5-a din grupa B a Ligii Campionilor la handbal feminin

CSM Bucureşti a fost învinsă fără drept de apel de echipa daneză Team Esbjerg, cu scorul de 25-21 (13-12), duminică, în Sala Polivalentă ''Ioan Kunst-Ghermănescu'' din Capitală, în Grupa B a Ligii Campionilor la handbal feminin.

De Mihai Toma,

Vicecampioana României a suferit prima înfrângere din grupă, după ce câştigase meciul tur, din Danemarca, la diferenţă de două goluri, cu 24-22.

Jucătoarele de la CSM Bucureşti a făcut multe greşeli în acest meci, în timp ce oaspetele au fost mult mai pragmatice. Danezele s-au aflat la cârmă în cea mai mare parte a timpului şi au obţinut o victorie meritată.

Pentru CSM au înscris Elizabeth Omoregie 5 goluri, ea ieşind accidentată în repriza secundă, Dragana Cvijic 4, Cristina Neagu 3, Laura Moisă 3, Andrea Lekic 2, Crina Pintea 2, Itana Grbic 1, Linnea Torstensson 1

Sâmbătă, Rostov pe Don a învins în deplasare echipa poloneză MKS Perla Lublin cu 30-20.

În clasament, Rostov pe Don ocupă primul loc, cu 7 puncte, urmată de CSM Bucureşti, 7 puncte, Esbjerg, 6 puncte, MKS Perla Lublin, 0 puncte.

Primele trei clasate s-au calificat în grupele principale.

Ultimele meciuri din grupă vor avea loc pe 16 noiembrie, Rostov – CSM Bucureşti, respectiv 17 noiembrie, Esbjerg – MKS Perla Lublin.

Close
Închide
  Close