Mergi direct la conținut »
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Cupa României a ajuns la Craiova. Circa 7.000 de fani au sărbătorit cu fotbaliștii Universității / GALERIE FOTO&VIDEO

Cupa României a ajuns la Craiova. Circa 7.000 de fani au sărbătorit cu fotbaliștii Universității / GALERIE FOTO&VIDEO

Cupa României a ajuns la Craiova. Circa 7.000 de fani au sărbătorit cu fotbaliștii Universității în Piața Centrală din Bănie.

Pe scena amplasată în mijlocul orașului, primul care a luat cuvântul a fost președintele Marcel Popescu. Oficialul a mulțumit tuturor oltenilor prezenți alături de jucătorii pregătiți de italianul Devis Mangia și a ținut să reamintească noul obiectiv al echipei în Europa.

CS Universitatea Craiova a cucerit Cupa României la fotbal după o pauză de 25 de ani, duminică seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, graţie victoriei cu 2-0 (1-0) în finala cu formaţia de ligă secundă FC Hermannstadt.

Brazilianul Gustavo (30) şi Alexandru Mitriţă (58) au marcat golurile succesului formaţiei din Bănie, la ediţia cu numărul 80 a Cupei României.

Universitatea încheie astfel un sezon remarcabil, cu un trofeu după o pauză de 25 de ani şi cea mai bună clasare în campionat (locul al treilea) după 23 de ani.

În Supercupa României, în iulie, la Craiova, Universitatea va înfrunta campioana CFR Cluj.


Citește și: VIDEO EXCLUSIV/Feli a compus în mașină piesa prin care anunță că este însărcinată. “Pui pe foaie și împarți cu lumea”

Close
Închide
  Close