Mergi direct la conținut »
Dan Petrescu pus pe făraș de chinezi, după ce Jiangsu a făcut egal în Vietnam
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Dan Petrescu pus pe făraș de chinezi, după ce Jiangsu a făcut egal în Vietnam

Dan Petrescu pus pe făraș de chinezi, după ce Jiangsu a făcut egal în Vietnam

Dan Petrescu are zilele numărate la Jiangsu FC. Conducerea clubului chinez este nemulțumită de startul în Liga Campionilor Asiei, doar egal, 1-1, marți, în deplasare, cu formația vietnameză Becamex Binh Duong.

Noul proprietar are aspirații foarte mari. A investit 100 de milioane de euro în transferurile brazilienilor Ramires, Alex Teixeira și Jo, și se gândește să angajeze un nou antrenor.

Presa portugheză anunță că Rui Vitória, fost antrenor la Benfica, ar putea să-l înlocuiască pe Dan Petrescu.

”Bursucul” i-a supărat pe chinezi și prin declarațiile făcute în România, potrivit cărora este nemulțumit de campania de transferuri, chiar dacă după aceea a negat afirmațiile.

”Ținând cont de faptul că niciun chinez nu a fost adus și a plecat cel mai bun jucător chinez, nu văd o îmbunătățire mare a lotului, chiar dacă străinii sunt valoroși.

De obicei joacă șapte jucători din China și patru străini, deci, în opinia mea, trebuie să ne intărim și cu jucători chinezi. Dar șefii nu au făcut asta. Nu văd realistic să terminam pe locul 4, pentru că aș minți, nu ne-am întarit în opinia mea.

Teixeira și Ramires pot ajuta echipa. Dar fiecare echipă are străini foarte buni. Rămâne de văzut dacă transferurile făcute au fost bune”, a spus Dan Petrescu la Dolce Sport.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close