MENIU CAUTĂ

Daniel Ghiță îl atacă din nou pe Cătălin Moroșanu. ”Chiloțăreală pe bani la TV” versus ”E un fake news”

Distribuie

Mult-așteptata luptă dintre Daniel Ghiță și Cătălin Moroșanu este, deocamdată, la stadiul replicilor. Fost combatant K1, Ghiță a postat pe Facebook un mesaj în care îl numește ”chiloțarul din Carpați” pe Moroșanu, a cărui poreclă este ”Moartea din Carpați”, și îi atribuie declarații apărute într-un articol cu titlul ”Moroşanu, knockout la Daniel Ghiţă: ”O să te bat numa-n gură cu Mircea Badea montat în şpagat!”, postat de site-ul comedymall.ro

”Am un anunţ pentru Daniel Ghiţă. Îl bat la orice oră, la portiţă, la cur, pe unde doreşte. Ba o să-l las să intre-n ring şi pe Mircea Badea, să îl montez în şpagat şi să-i fac buzele cu el lui domnu’ Ghiţă”, ar fi spus Moroșanu, potrivit respectivului articol.

Răspunsul postat pe Facebook de Ghiță a fost următorul:

”Chilotarul din Carpați iese la ” bătaie ”!? Hai, băiete, poate bati niște covoare? Cineva a început sa delireze ? Îti este frică că nu faci rating?!

Hai, sa mai spui ceva de Ghita, ca sa se mai uite lumea la emisiune. 
Chilotareala pe bani la TV! Asta dovedește ca pe tine scrie un pret! Ești de vânzare, din păcate, vede întreaga lume, ce faci tu pentru bani.

Uitasem, îmi spun fanii ca ți-ai arătat ”chiloțeii” de leopard la TV. Eu, zic sa îți iei din aia cu iepurași pe ei. Iepuraș, fricos, fără cohones.

Mai lăsați-ne cu PR ul asta ieftin. Nu ne mai insultati inteligenta.

Rog, fanii care se uita la emisiune sa îmi trimită filmele penibile, sa discutam public, de ”tinerelul” asta născut in 84!”.

Doar că portalul amintit, pe care apare presupusa declarație a lui Moroșanu, nu își asumă seriozitatea știrilor. La finalul paginii, se specifică faptul că ”articolele si materialele video publicate pe acest site sunt pamflete si vor fi tratate ca atare. Fotografiile marcate cu watermarkul «Comedy Mall» sunt trucate si au, de asemenea, valoare de pamflet”.

Nu este prima oară când Ghiță dă de pământ cu Moroșanu, acuzându-l de chiloțăreală la TV.

Ieșeanul, izolat de exterior

Reprezentanții lui Moroșanu neagă faptul că ieșeanului i-ar aparține amenințările din textul distribuit pe Facebook de Ghiță. Din ianuarie, Moroșanu este implicat în show-ul TV ”Ferma”, iar până la sfârșitul filmărilor, luna aprilie, nu are legătură cu exteriorul, potrivit regulilor stabilite de Pro TV. Există un număr de urgență, la care Moroșanu poate fi contactat de către cei de acasă, însă doar în cazul unor situații excepționale. Așa s-a întâmplat, în trecut, cu un alt luptător K1, Ionuț Iftimoaie, care a aflat în timp ce se filma pentru un alt reality-show despre decesul tatălui său și a trebuit să părăsească de urgență platoul.


Cătălin Moroșanu a venit în redacția Libertatea, în iulie 2015

Ghiță – Vondráček, pe 29 martie

Amatorii sporturilor de contact vor lupta propriu-zisă, și nu declarații de tot felul. Doar că tratativele Ghiță – Moroșanu se află într-un punct mort. Ghiță ar fi solicitat o bursă de 50.000 de euro și jumătate din încasări. Speră ca duelul să-i aducă, astfel, un profit net de 100.000 de euro. Staff-ul lui Moroșanu consideră fanteziste pretențiile lui Ghiță. S-a vorbit și despre posibilitatea ca bătaia să fie găzduită de arena din Craiova. Ghiță a cerut ca loc de disputare ”Arena Națională”. Până una-alta, Ghiță, 37 de ani, se va bate cu Petr Vondráček, 41 de ani, la Sala Polivalentă, pe 29 martie. Cehul revine după o operație la umăr și la picior.

Citește și:

Câți bani vor primi Daniel Ghiță și Cătălin Moroșanu în meciul anului 2019

Cătălin Moroșanu și Daniel Ghiță se provoacă reciproc la kombat. Etapa războiului de pe Facebook

Daniel Ghiță îl face praf pe Ciprian Sora: ”Din 2012, nu mai există pentru mine”! Replica vărului său

UPDATE Cătălin Moroșanu a acceptat lupta. Reacția lui Daniel Ghiță. Declarații jignitoare a prefațat bătaia anului în kickboxingul românesc

Comentarii