MENIU CAUTĂ

GALERIE FOTO | Atacantul lui Southampton, Danny Ings, și-a părăsit iubita pentru o frumusețe de pe Instagram

Distribuie

Atacantul de la Southampton, Danny Ings, și-a părăsit iubita, un model de renume mondial, pentru o frumusețe care face ravagii pe Instagram, scrie The Sun.

Ings, de 26 de ani, care s-a transferat recent de la Liverpool la Southampton, nu a schimbat doar echipele ci și iubitele. Se pare că atacantul englez a părăsit-o pe modelul australian Georgia Gibbs, în vârstă de 22 de ani, pentru dansatoarea Ruby Blake, de 19 ani.

Galerie foto cu modelul Georgia Gibbs

Atacantul care valorează 20 de milioane de lire sterline, și modelul Victoria Secret, Georgia Gibbs, au fost împreună doi ani, iar frumoasa sa iubită a fost văzută frecvent la meciurile lui Liverpool purtând tricoul cu numele lui Ings.

Dar vara aceasta, se pare că atacantul a fost cucerit de Ruby Blake, o tânără britanică devenită un adevărat fenomen pe Instagram datorită pozelor sexy pe care le postează. De altfel, idila dintre fotbalist și dansatoare a început tot prin intermediul Instagram.

Galerie foto cu dansatoarea Ruby Blake

Ruby Blake, noua iubită a lui Danny Ings

Ruby Blake, noua iubită a lui Danny Ings

Ruby a postat zilele trecute pe contul ei de Snapchat o fotografie cu starul lui Southampton întins pe un pat fără cămașă pe el. Imaginea a fost ștearsă imediat, dar a fost suficient pentru a confirma noua relație dintre ei doi.


Citește și: Toamna e doar o prelungire a verii! Unde poți să mai faci plajă în octombrie?


 

Citește mai multe despre ruby blake și southampton pe Libertatea.

Comentarii