VLAD9123.jpgIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 21

ACTUALIZARE 20.15. Conducerea FC Dinamo doreşte rezilierea contractului cu antrenorul Mihai Teja, însă nu a găsit deocamdată formula de încetare a înţelegerii dintre cele două părţi, au declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul grupării din Şoseaua din Ştefan cel Mare.
Mihai Teja şi conducerea FC Dinamo s-au întâlnit, miercuri, la sediul clubului, dar nu au ajuns la un acord de încetare pe cale amiabilă a contractului.
De altfel, la ieşirea de la întâlnirea care a avut loc la sediul clubului preşedintele executiv Daniel Stanciu a declarat că Teja este în continuare antrenorul lui Dinamo şi că nu are în vedere contactarea altor tehnicieni pentru preluarea postului.

ACTUALIZARE 16.08. Mihai Teja şi-a încheiat conturile cu Dinamo! Antrenorul şi-a reziliat contractul cu gruparea din Ştefan cel Mare, în urma şedinţei pe care a avut-o cu conducătorii clubului. 

Favorit pentru a prelua banca tehnică a „câinilor roşii” este chiar cel pe care Mihai Teja l-a înlocuit în iarnă, Flavius Stoican, anunță Digi Sport.

„Prin noi înșine”, etapa pe bani. Membrii și simpatizanții PNL au contribuit cu 10,51 de milioane de lei la partid, statul a dat 74,91 de milioane de lei
Recomandări
„Prin noi înșine”, etapa pe bani. Membrii și simpatizanții PNL au contribuit cu 10,51 de milioane de lei la partid, statul a dat 74,91 de milioane de lei

Bilanţul lui Mihai Teja la cârma lui Dinamo: 5 meciuri, două victorii şi 3 înfrângeri. El a venit de la naționala de tineret, unde era plătit cu un salariu de 1.000 de euro pe lună.

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

ACTUALIZARE 12.10. Mihai Teja este la un pas de demiterea de la Dinamo! Omul pus de Constantin Anghelache la ”satelitul” Berceni, Adi Mihalcea, a comentat:

Nu discut despre Dinamo, eu am treabă aici, la Berceni”, a spus ”Țăranul”, care nu deține licența PRO, pentru a pregăti echipe din prima divizie.

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Mihai Teja (36 de ani) este ca și dat afară de la Dinamo, după ce a fost umilit aseară, în semifinalele Cupei Ligii, scor 1-3, după 1-2 în tur, de către Pandurii. Patronul Ionuț Negoiță vrea să facă o schimbare la nivelul băncii tehnice. Actualul tehnician, Mihai Teja, nu dorește să-și dea demisia.

Șanse mari să preia gruparea din Șoseaua Ștefan cel Mare le are Adrian Mihalcea, cel care a avut rezultate bune în liga secundă. ”Țăranul” a mai fost pe lista celor de la Dinamo, înainte să fie ales Teja. Mihalcea a asistat la eșecul cu Pandurii.

Culisele planului privind retragerea lui Piedone. Negocieri la cuțite între PSD și partidul lui Dan Voiculescu
Recomandări
Culisele planului privind retragerea lui Piedone. Negocieri la cuțite între PSD și partidul lui Dan Voiculescu

SportNews.ro a scris în trecut despre intenția șefilor de a-l instala pe Mihalcea (AICI, detalii). Conform gsp.ro, Flavius Stoican, Bogdan Stelea și Petre Grigoraș sunt celelalte soluții luate în calcul de către managerul Daniel Stanciu. Managerul dinamovist este bun prieten cu Stelea.

::placeholdeR–>

Mihalcea a jucat în “Groapă” în perioada 1996-2001, timp în care a marcat 68 de goluri în 164 de meciuri. A revenit în ediţia 2004-2005, marcând o singură dată în 17 jocuri.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News