Mergi direct la conținut »
Dinamo, record de goluri marcate într-un meci în Liga Națională de handbal masculin
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Dinamo, record de goluri marcate într-un meci în Liga Națională de handbal masculin

Dinamo, record de goluri marcate într-un meci în Liga Națională de handbal masculin

Dinamo a învins-o pe Universitatea Cluj cu 50-38, sâmbătă, în etapa a 18-a a Ligii Naționale de handbal masculin. Bucureștenii au stabilit un record în privința numărului de goluri marcate, prelungind criza profundă pe care o traversează oaspeții, care au pierdut toate meciurile jucate în actuala ediție de campionat.

De Cătălin Apostol,

Până la meciul de sâmbătă, 44 fusese cel mai mare număr de goluri marcate de o echipă în stagiunea în curs a Ligii Naționale. O reușiseră CSM Bacău, pe 12 decembrie 2018, și CSM București, pe 2 februarie 2019, de fiecare dată împotriva Universității Cluj (44-29, respectiv 44-28).

Vechiul record i-a aparținut lui HC Dobrogea Sud 

Cele 50 de goluri reușite de Dinamo în meciul disputat alaltăieri reprezintă un record nu doar al acestui campionat, ci al ultimilor zece ani! Vechea bornă îi aparținea lui HC Dobrogea Sud Constanța, care a înscris 48 de goluri (48-29 cu Minaur Baia Mare, pe 18 septembrie 2010, și 48-23 cu Steaua, pe 11 martie 2012).

Și-au reglat tirul pentru derby-ul cu CSM București

„Un meci cu garda jos, în care ne-am dorit să ne reglăm tirul! Nu ne-am propus, dar am stabilit un record de goluri!”, a notat site-ul de Facebook al lui Dinamo, după meciul cu Universitatea Cluj. Recordul de goluri a picat cum nu se putea mai bine pentru campionii în exercițiu, care au urcat pe locul 4 și și-au întărit moralul înaintea derby-ului restanță de miercuri cu CSM București, liderul din Liga Națională.

Pentru Dinamo au marcat Descat (2 goluri), Bannour (5), Alouini (7), Szasz (3), Negru (9), Șandru (3), Gavriloaia (3), Komogorov (5), Zulfic (1), Kuduz (2), Mousavi (9) și Acatrinei (1) . Pentru Universitatea Cluj au marcat Epure (8), Fodorean (7), Coman (4), Kotai (4), A. Pop (4), Gurănescu (4), Putnoky (3), Hordoan (2), Draia (1), Milasan (1).

FOTO: facebook.com/csdinamo

Poate te interesează și CSM București, în sferturile Ligii Campionilor de handbal feminin după 38-30 cu Thuringer

Close
Închide
  Close