Mergi direct la conținut »
Trei foste mari glorii dau verdictul: unde a pierdut Simona Halep meciul
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Trei foste mari glorii dau verdictul: unde a pierdut Simona Halep meciul

Trei foste mari glorii dau verdictul: unde a pierdut Simona Halep meciul

Simona Halep a fost eliminată în semifinalele turneului de tenis de la Wimbledon, după ce a fost învinsă de canadianca Eugenie Bouchard,  7-6, 6-2. Foştii mari campioni John Mc Enroe, Lindsay Davenport şi Andrei Pavel au dezvăluit cauzele înfrângerii româncei.

„Cred că după ce a pierdut primul set la tie-break, Halep a încercat să păstreze intensitatea la un nivel ridicat, dar este greu să faci asta, în special când pierzi nişte puncte unde ştie că ar fi trebuit să se descurce mai bine. Am sentimentul că, în timp Eugenie Bouchard, cu un PR la fel de bun ca jocul ei, va deveni o personalitate despre care oamenii vor dori să discute. Acum, ea este cel mai la modă subiect din oraş”, a declarat Mc Enroe pentru BBC.Masters of Legends Tennis match in Duesseldorf

„Modul în care Bouchard a recuperat spune multe despre materialul din care este făcută. Se pare că Halep a rămas fără energie emoţională şi a cedat setul doi. E clar că nu a fost ziua lui Halep, dar Bouchard a avut o celebrare mută. Ea ştie că are un alt meci de jucat şi nu este mulţumită doar cu o victorie în semifinală”, a spus Davenport.

„Cred că toată România a stat cu sufletul la gură la acest meci. Cu toate că a pierdut, a avut nişte rezultate extraordinare: finală la Roland Garros, semifinală la Wimbledon şi acum toată lumea aşteaptă să vadă ce se va întâmpla la US Open. N-a fost ziua ei, aşa e în tenis, trebuie să câştigi toate meciurile ca să ajungi în finală. Trebuie să ţină capul sus. Nu cred că a fost vorba despre oboseală, şi celelalte au fost obosite, cred că a fost vorba despre acea accidentare. Noi ne mândrim cu ea şi sper să continue acest drum pentru că şansele sunt mari să ajungă pe primul loc mondial. Ar fi ceva extraordinar. Despre Simona putem vorbi doar lucruri pozitive”, a spus Pavel la Digi Sport.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close